Karşı Konulmaz Fırtına

8 puan

"Hayatimda sadece bir kizi sevdim Tru, o da sensin. Her zaman sendin. Nasil sevecegimi bildiğim andan itibaren seni sevdim."

Sirf şu cumle icin bile sanirim bu kitaba şans verilmeli bence. Bu cumleyi Jake kime soylemis. Bu kizda ne var gibi gibi cogalta bilirim.
Baslarda klasik rock stari ve yine röportaj yapan gazeteci dergici vs vs'nin aşkı gibi gorunmekte olsada oyle degil. Oyle olmadigini okumadan anlayamaz ve nakicirdiginizi bilemezsiniz.

Tru'nun ilk aski olan dunyaca unlu grubun kurucusu ve capkin solisti olan Jeke'nin aski guzeldi. Trunun Jake'i ne kadar cok aevsigini gorebiliyorsunuz baslarda ama sonra Jake daha fazla sevdigini goruceksiniz. Aralarinda birdakka bile bitmeyen heyecean ve sehvet heb dorukta birakicak sizi.

Isin guzel yaniysa kitabin son sayfalarunda yazar bie guzellik yapmia ve Tru ile Jake'in yillar sonraki Baslarda Trunun agzindan dinleyeceginiz karsilasma sahnesini birde Jakeden okuyo olmaniz.

"Senin icin hicbir zaman yeterli olmayacagim, biliyorum. Ama sensiz bir ise yaramazim ve eger seni, benim sevdigim kadar istiyor olmak beni bencil bir adam yapiyorsa, oyle olsun. Cunku senin icinde olmadigin bir hayat istemiyorum."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »