Karşı Konulmaz Fırtına

9 puan

ünlü The Migthy Storm rock grubu ve onun solisti Jake ile tanışmaya hazır mısınız?? Bence hazırsınız :D

Tru ile Jake 14 yaşlarına kadar beraber büyümüş iki en yakın arkadaş( yakın arkadaştan da öteler aslında ama itiraflar bir türlü gelmiyor orası ayrı) Jake'in Amerika'ya taşımasıyla ikilimiz ayrılıyor. Ama birbirlerine bir söz verirler. Asla mektuplaşmayı ya da mesajlaşmayı kesmeyecekler. Tru ne kadar mesaj atmaya mektup yazmaya devam etse de bir süre sonra Jake'den haber gelmeyince o da umudunu keser ve artık yazmayı bırakır.



Yıllar sonra Jake The Migthy Storm isimli müzik grubunun solisti ve kurucusu olur. Ve Tru bir gazete de müzik ile ilgili yazılar yazar. Tru'un patronu Jake ile röportaj ayarlar ve bizim ikilimizin yıllar sonraki karşılaşmaları lüks bir otelde röportaj için olur. Karşılaşma anlarını asla unutamam çünkü Jake gerçekten çok yüzsüz arkadaşlar. Evet ona yüzsüz demek istiyorum.


Jake Tru'yu seviyordur tabi ki de Tru da onu. Fakat Tru'nun çok sevdiği Will adında da 2 yıllık bir sevgilisi vardır. Peki Tru Jake'i affedip ona geri dönecek midir? Jake'in uyuşturucu sorununu çözebilecek midir? En önemlisi Will'e ihanet edecek midir? Benim en merak ettiğim sorular bunlardı ve hepsinin cevabını kitabı okuyarak öğrendim.

Kitapta bazı yazım hataları vardı. Göze batıyor muydu? Bazen. Kitabımız kesinlikle çok çok akıcıydı. Ben bayılıp ayılarak okudum. Jake ' de biraz Grey havası sezdim. Ben yaparım çünkü benim falan gibi. Hoşuma gitti mi? KE-SİN-LİK-LE!! Kısacası bence vakit kaybetmeden bu kitabı edinin.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »