Karmakarışık (Tangled, #1)

10 puan

Drew Evans normalde şık ve pahalı giyinen,sürekli tıraşını olan, yakışıklı bir adam iken şu an tıraşsız,kirli,dağınık, sefil bir haldedir. Evi normalde temiz,düzenli,modern iken şu an dağınık,kirli bir haldedir. Nedeni ise grip olup bir haftadır evden çıkamamasıdır. Üstelik başka bir nedeni daha var aşık olmuştur. Aşık olduğu kadın ise kendisini istemez ve tüm bunlar başına dört ay önce gelmiştir.
Kitap kısa bir grip girişinden sonra dört ay önceye gripten önce ki Drew'e döner.

Drew'in şirketi Evans, Reinhart ve Fisher'i babası ve iki arkadaşı kurmuştur. Yatırım bankacısıdır. Şirketlerin başka şirketleri satın alıp satmasına yardımcı olur. Bulunduğu yere çok çalışarak gelmiştir. Babasının ortaklarının oğulları da orada çalışır. Matthew Fisher ve ablası ile evli Steven Reinhart. Ama şirketin yıldızı işinde çok iyi olan Drew'dir.
İlişkileri ise tek gecelik ilişkilerdir. Her hafta sonu gittiği gece kulüplerinden birinde gördüğü bir kızdan çok etkilenir. Geceyi kendisi ile geçirme zevkini yaşayacak şanslı kızın o olduğuna karar verir ve tanışmaya gider. Kız işletme yüksek lisansını tamamlamış ve yeni işe başlayacaktır. Bu yüzden arkadaşları ile kutlamaya gelmiştir. Drew etkilemek için işe başlar ama küçük bir engelle karşılaşır kız nişanlıdır. Buna aldırış etmez ama başka bir fırsat çıkınca vazgeçer gitmesine izin verir. Pişman olur çünkü kızı aklından çıkaramaz. Böyle bir halde iken şirkete yeni gelen eleman barda ki kız Katherine Brooks çıkar. Ne kadar zor olsa da onu asla ama asla olmazlar arasına koyar. Çünkü iş yerinde çalışanlar ile birlikte olmama kuralı vardır. Bu kural tabi ki göstermelik olur. İkisi iş yerinde önce yarışır hale gelir. Daha sonra birlikte çalışmaya başlarlar ve yakınlaşmak kaçınılmaz olur. Kate ne kadar nişanlısını sevdiğini söylese de hareketleri bunun tam tersidir.

Kate on beş yaşından beri yani on bir yıldır nişanlısı ile birliktedir. Ohio'nun bir kasabasındandır. Annesi hala orada yaşayıp ailesine ait kovboy temalı bir lokantayı işletir. Nişanlısı ise müzisyen ve yıllardır birlikteler. Ama bu onun nişanlısının olduğu bir partide Drew ile yakınlaşmasına engel olmaz.
Bu nişanlılık fazla sürmez ve yanında olan tabi ki Drew olur. Sonuç ise ikilinin birlikte geçirdiği bir hafta sonu olur.
Drew Kate'e aşık olduğunu anlar her şey yolunda ikili mutlu iken eski nişanlı bir şans daha istemek için sürprizle ortaya çıkar. Drew Kate kendisini seçsin diye dua eder bir halde iken Kate eski nişanlısı ile aralarının iyi olduğunu söylediği için o kendisini başından atmadan kendisi atmaya karar verir korkunç şeyler söyler. Sonra ise gripten önce ki dönem biter ve sonrası başlar. Hatasını anlayan ve çok pişman bir Drew vardır. Aşık olduğuna inanmayan Kate'i ikna etmeye, harika sürprizler yapmaya başlar. Büyük uğraşlar sonunda ise nihayet mutlu son.

Kitabı çok sevdim. Drew'in konuşma havasında ki anlatışı bu bakış açısı çok güzeldi. Diyaloglar,espiriler çok keyifliydi.Kitapta ki çoğu cümle benzetme çok hoşuma gitti. Drew'in verdiği bilgiler ilişkiler,erkekler hakkında ki tavsiyeleri harikaydı. Ayrıca birçok film geçti Drew'in bazılarından kopya çekişi hoş oldu. İkiliyi sevdim eğlenceli hemen biten bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »