Karanlıkta Buldum Seni

9 puan

"Sen beni Karanlikta buldun ve kendimden kurtardin. Seni sonsuza dek seveceğim."

Kitap harikaydı. Nefes dahi almadan okuyacaginiza garanti veriyorum. Kurguya bayildim bir kere ve okurken gelecek sayfalar hakkında duşuncelerim her sayfada beni yanılttı.
Ve " hadi.canim.yok artık, Olamaz Nası yani ya !" Deyipde bir ara oylece kaldigimi biliyorum. Sizin tahmin sinirlarinizi zorlamaniz gerekicek buna.emin olabilirsiniz ve benim kadar.sulu gozlu biriyseniz kesin gozleriniz dolacak o yuzden mendil kutunuzu yaninizda bulundurmaniz gerekmekte.

"Seninle ayni odadayken Maggi, tek gordugum sensin. Her seyi daha iyi hale getiriyorsun. Daha net bir hale. Kafamin icindeki cilgin sesleri susturuyorsun. Dusunebiliyorum, lanet olsun, ikimiz birlikteyken nefes alabiliyorum. Bana hissettirdigin sey, simdiye kadar hisettigim en inanilmaz ve en urkutucu sey."

Ah, okadar fazla alinti paylasmak.istiyorum ki sizinle.kitabi sanirim.kople yazabilirim. Bugune kadar.okudugum en.guzel kitaplardan biriydi ve bu aralar okumakta sıkinti cektigim bir donemde bana ilac gibi geldi. Saatler icinde kitap bitti.

"Davidson kucuk bir kasabaydi ve okula yeni bir cocugun gelisi adeta bir akvaryum dolusu kopekbaligina kanli biftek atmak gibiydi."

Hikayemiz.burda baslamakta Maggi hizla Clayton carpar ve iki ukala sevimli genc asik olur. Hikaye klasik gorunuyor degil mi ? Ah okumadan aman ha sakin ola karar vermeyin. Ben o hatay dustum :)
Her neyse cokkkkkkk konustum daha fazla sey soylemicem soyleyemem soylersem kesin.kez kitabi anlatirim.

"Ve eger bir kere daha karanliga gomulurse, bu sefer onu bulmak, onu takip etmek icin orada olacagim."
Maggie...

"Bu sonsuz kadar Maggie. Peşinden cehenneme de gitmem gerekse, artık seninleyim."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »