Kara Kış Beyaz Düş

10 puan

Zeynep'in babası, o küçükken ölmüştür. Annesi de yeniden evlenmiştir. Yeni kocasına da aşıktır. Üvey babası Selim'in Zeynep ile de arası iyidir ama Zeynep büyüdükçe işler değişmeye başlar.
Annesi hastalanıp yataklara düşer, Selim'in ise duyguları ortaya çıkmaya başlar. Zeynep'e karşı saplantılı karşılıksız bir aşkı vardır. Zeynep ise annesini üzmemek üvey babasından korunmak için mücadele eder kaçar.
Yolu söz hakkının dahi olmadığı, kaderleri aynı olan köylü kızı Akgül ile kesişir. Zeynep ona da sahip çıkıp geçmişi ile mücadele ederken karşısına Binbaşı Güven çıkar. Aralarında ki aşk ve verdikleri mücadele okunmaya değer.

Yazarın okuduğum ilk kitabı ve çok beğendim. Nasıl güzel bir kitaptı öyle bayıldım bu hikayeye. Okurken çok üzüldüm okuyup da içi sızlamayan biri yoktur herhalde. Hem üzüldüm hem sinirlendim aynı zamanda onlar mutlu olunca mutlu oldum. Keşke daha uzun olsaydı da biraz daha mutlu olduklarını okuyabilseydik. O kadar hüzünden sonra mutlu olduklarını okumak iyi geliyor. Zeynep'in güçlü duruşu kendi ve başkalarının hayatları için çabalaması harikaydı. Çok güçlü bir karakter. Yıllarca susmak zorunda kalışı,susmasının her şeyi daha kötü yapması ama her şeye rağmen ayakta durmaya çalışması çok güzeldi. Zeynep'in annesi ise sinir bozucuydu. Yazara bayıldım. Mutlaka okunmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »