Kalbimde Bıraktığın Boşluk Hâlâ Dolmamıştı

7 puan

Yazarın kitabını ilk kez okudum. 2012 yılın Martı Yayınları tarafından çevrilen kitabp yeni ilgimi çekti. Okuduğuma pişman değilim ama kesinlikle okunması lazım da diyemem. Hoş vakit geçirebileceğiniz, çerezlik bir kitaptı. Jesse Calloway, üzerine atılan iftira yüzünden işlemediği bir suçun cezanı çekmek için hapiste 10 yıl yatmış ve ona bu iftirayı atan kişiye karşı iyice bilenmiş bir şekilde özgürlüğüne ilk adımını atar. Bir yanda on yılın hesabını sormak için intikam almak isterken diğer yandan lise aşkı Flynn’ı tekrar kazanmak istiyor.
Flynn ise ilk aşkını her ne kadar unutamasa da ailesinin istediği gibi biri olan yasalara bağlı kanun adamı Şerif Beau Trainer’in ısrarlarına yenilip sonunda evlenme teklifini kabul eder.
Kitabı okurken yer yer hüzünlendim, yer yer çok eğlendim. Ama ne istediğini bilmesine rağmen cesaret edip istediği şey için mücadele etmekte bu kadar geciktiği için Flynn’e ise çok kızdım


#alıntı

Jesse, ellerini ensesinde birleştirerek kovuğun üzerindeki kayalığa uzanmış, bulutları seyrediyordu. “Ne kadarını duydun Gamzeli?”
“Dinlediğimi biliyor muydun?” diye biraz daha yaklaştı suyu kürekleyerek. Ona Gamzeli demişti. Flynn bayılacak gibi hissediyordu. Ona bir isim takmıştı.
Jesse oturdu. “Kano cart turuncu Flynn. Buradan görülüyor.”
Flynn korkuyla sindi. “Muhtemel kariyer listemden gizli ajanlığı siliyorum. Carrie beni gördü mü?”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »