Kalbim Seni Unutmuşken

7 puan

Hakan ile Karmen’in hikayesini uzun bir süredir merak ediyordum. Beklediğim an geldi çattı.
Karmen ile Hakan’ın hikayesini uzun uzadıya anlatıp, nerede tanışmışlar aşkları nasıl engellerden geçmiş diye kesinlikle spoiler vermeyeceğim. Ama şunu söyleyebilirim ki ikisi de çok aşık çok güzellerdi.
Bundan sonrası azıcık Spoiler içerir!!
Tutku serisinin devamı olan kitap aslında farklı bir ekip olan Akrepler ekibinin ilk kitabı olacak sanırım diyorum. Çünkü henüz kitabı basılmamış olsa Bora ve babası Deniz’den de haberler alıyoruz. Bu durumda bana acaba sıradaki kitap Bora’nın kitabı olabilir mi dedim. Tabi bir de yeni ekipten merakımı cezbeden Yılmaz var. Ayrıca Ghost ekibinin üyelerini de görüyoruz.



--------------------

Hakan’ın kaşları hafifçe kalktı. “Hatırladım şimdi!” dedi rahatlamış gibi. Gözleri üzerinde gezindi. “Fedor’un adamları seni yaka paça tutmuşlardı. Pasaportunu almışlardı zorla. Adını da hatırladım. Fedor sana Tahir demişti, değil mi? Soyadını hatırlayamadım şimdi… Serkan gibi bir şeydi.”
“Sertan!” diye düzeltti kır şakaklı adam. Mahkumun zekiliği su götürmezdi. “Bu kadar ayrıntılı hatırlamana şaşırdım.”
“Aynaya bakmıyor musun dostum? Kolay unutulacak bir adam değilsin. Yara izi gibi insanın beynine kazınacak bir tipin var. Eminim o gece, kulüpte olan herkes seni hatırlıyordur. Özellikle kadınlar!” Sırıttı hafifçe. “İsmin de sıradan değil. Tahir dedemin adıdır. Ayrıca o gece bana kırık bir buruna mal olmuştun.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »