Kalbim Evine Döndü (Kız Kardeşler #1)

10 puan

Huntwick Kontu Trevor Caldwell kadınların cazibesine karşı koyamadığı,efsanevi çekiciliği olan biridir. Bekar kızları olan anneler kızlarını fark etmesi için uğraşırken onun evlenmek gibi bir düşüncesi yoktur.Yeni dük unvanı alan yakın arkadaşı Sebastian ile onun evine giderken atlarına hayran kalan erkek çocuğu kılığında ki Mercy'nin yaralanmasına şahit olurlar ve onu evine götürürler. Trevor ise bu sırada aile resimlerinde Grace'i görür, çarpılır ve peşine düşer.

Grace'nin annesi on üç yıl önce o yedi yaşında iken küçük kardeşlerinin doğumu sırasında ölmüştür. Altı kızı olan babaları onları geçindirebilmek için zamanının çoğunu çalışarak geçirmiş onları büyütme görevini ise on iki yaşında ki ablaları üstlenmiştir. Köylerinde hayatları sakin geçerken geçen yaz taşınan şövalye onu takibe alıp peşine düşer. Yine ondan kaçtığı bir gece kendisi arayan Trevor ile çarpışır Onun sayesinde belalısından kurtulur fakat bu kez Trevor peşine düşer.

Trevor Grace ile evlenmek istediğine karar verir.Hiç istemediği halde etkilenen Grace de hissettiklerinden korkar ve daha teklif gelmeden evlenmeyeceğini söyler.Trevor evlerine geri dönmeden de sezon için nefret ettiği Londra'ya gider. Bunun üzerine Trevor ise atağa geçer ve Mercy ve babasını ikna edip bir nişanlılık kontratı imzalar.Geriye Grace'i ikna etmek kalır

Böylece kaçma kovalama başlar. Trevor Grace'nin tüm kaba,suratsız hallerine katlanır.Çiçekler gönderir,kabul edilmediği ziyaretlerine devam eder.Sonunda onu iki hafta içinde birbirlerine ait olduklarını kanıtlamak için ikna eder. Grace'nin anlaşmadan vazgeçirme oyunlarına rağmen Trevor yılmaz tam Grace duvarları yıkıp, ilgisine karşılık vermeye başlamışken Trevor onun istemediğini düşünüp anlaşmadan vazgeçer. Bu kezde Grace peşine düşer ve yeniden kaçma kovalama başlar. Yazar birde araya gizlice takip eden bir hayran koyar.

İkiliyi çok sevdim Aileye bayıldım hepsi harikaydı En merak ettiği kardeş tabi ki daha on üç yaşındayken dük Sebastian ile evlenmeyi kafaya koyan ve istediğini alan Mercy'nin hikayesi. Sıkılmadan keyifle okudum güzeldi

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »