Kader (Gece Evi, #9)

7 puan

Zoey'in annesi ölmüştür. İlk çaylak yüksek rahibe olarak Zoey'in başında yine büyük belalar vardır.
Aurox ortaya çıkar. Neferet onun Nyx'in armağanı olduğunu söyler ve Zoey onu görünce kahin taşından sıcaklık yükselir.
Aurox'da Zoey'i görünce tuhaf hisseder. Neferet onun düşman olduğunu söylediği için düşman olduğuna inanmıştır. Ama Zoey'in acısına hüznüne tepki verir. İçinde kıpırdanmalara neden olur. Onu teselli etmek ister .
Zoey'in ağlarken sürekli mendile ihtiyacı olur ve hep yanında olmaz bu görev hep Heath'a kalmıştır. Onun için yanında hep mendil taşırdı. Yine böyle bir anda ona mendil verir. Bunu biliyordur tanıdık gelir. Bu tabi ki Zoey'e Heath'ı hatırlatır. Ama emin olamaz.

Zoey Kalona'dan Neferet'in yeni refakatçisinin beyaz boğa olduğunu öğrenir. Kalona ortak düşmana karşı onlara yardım edecektir.
Kalona Stark'ın zihnine rüyalarına girmeye başlar.
Zoey ise arkadaşlarıyla annesinin öldüğü yerde bir ritüel yaparak annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri görmek ister. Bunu durdurmak içinde Neferet Aurox'u kullanır. Rephaim'e saldırtır. Stevie Rae ritüel yaptıklarından yardım için Kalona'yı arar. Ejderha'da Rephaim'i korur ve ölür. Rephaim ise yaralanır, ölüm onu işaretlemiştir. Ama Kalona ölümsüz olduğundan onu affeder ve böylece iyileşir.
Ejdarha öldüğünden gece evinin yeni bir kılıç ustasına ihtiyacı vardır. O da Kalona olur.
Ve Zoey Aurox'un içinde Heath'ın ruhunu görür.

Bol olaylı diğer kitaplar gibi değildi. Olaylar hep sona saklanmıştı ve merak edilecek şekilde yarım kaldı. Bu kadar uzamasına gerek yoktu. Devamı için tabi ki okunur.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »