İyi Günde Kötü Günde

7 puan

6 buçuktan 7 veriyorum -_- nedeni ise şahane kurguyu çok yavan anlatması. Ayrıca Con'un durumunu böylesine muallakta bırakması sinirimi bozdu kabul ediyorum. Başından beri Con'u devamli iyi gösteren yazar sonunda ise beklenen itirafı yapmadı bir türlü. Con sustu ve kenara çekildi gene. Büyük ihtimalle bu bir seri ve Con'un da kitabı olacak bu nedenle böyle ucu açık şekilde bitirdi ama öyleyse bile bunu en başından beri oturakli olarak yapsaydi bari. Ben okurken Con'un masum olduğunu çok rahat anlayabildim. Amaç kafa karışıklığı ise bunu başaramadın yazarcım, sadece bilinen gerçeği soylemeyerek beni sinir ettin.
Yine Meg in, Kate in hatta kâtip George'un bile ne olduğunu bilmiyoruz. Hepsine ayrı kitap mi yapacaksın yahu. Bari birisinin sonunu ogreneydik -_-
Sanırım kitapta hoşuma giden en önemli şeylerden biri Vanessa'nın gulumsemeleriydi. Ikilinin başbaşa olan sahneleri hostu. Hatta kızımızın felsefik konuşmalarını bile sevdim ama işte dili sorunluydu. O yüzden konu ne kadar iyi olursa olsun bazı yerlerde sıktığı da aşikar :)
Kısaca özetle okunur önerilir ama sonu okuyunca da bi ahh çekilir yani :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »