İyi Geceler Tweetaşkım

5 puan

Abigail Donovan talim çavuşu bir baba, bipolar bir annenin kızıdır. Başarılı bir yazardır ama bu aralar işleri yolunda değildir ve yazma ile ilgili sıkıntıları vardır. Güzel bir evi vardır ama bu evde yalnızdır. Üstelik sosyal hayatı da yoktur.
Halkla İlişkiler Uzmanı ona bir twitter hesabı açar okuyucularının onu unutmaması için iyi bir yol olduğunu söyler. Böylece Abigail twitter dünyasına hızlı bir giriş yapar hatta bir tweetaşkı bulur.

Tweetaşkı ise işini askıya almış İngiliz Edebiyat Profesörü Mark Baynard'dır.
Abby önce Mark'ın dünya turunda olduğunu sansa da daha sonra bazı gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalır. Mark ise Abby'nin tekrar yazmasına yardım eder. Sosyal medyadan tanışan bu ikili hiç beklemedikleri bir durumun içine girerler.

Yazarın farklı bir kitabı alışık olduğumuz kitaplarının dışında bir kitap yazarın historical kitapları kadar güzel değil tabi ki.
Önce bu yazışma olayı hoşuma gitti bir süre sonra ise sıkıldım çünkü olay sadece bundan ibaret yer, mekan, yan karakterler yok. Bir süre sonra dizi, film, oyuncu, şarkıcı, şarkı isimleri gördükçe bunlar zekice, eğlenceli bir şekilde yazıldıkça yine hoşuma gitti ama her sayfa da o kadar çok yabancı film, dizi, oyuncu olunca yoruldum çünkü herkesin hepsine hakim olması mümkün değil ama farklı bir olay ve çok zekice, eğlenceli yazışmalar vardı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »