Issız Bir Aşkın Kıyısında (Kız Kardeşler #2)

8 puan

Seth kontunun üvey kardeşi Gareth Lloyd yarın yokmuş gibi yaşayan,kadın avcısı olarak tanınan,eğlenmeyi seven birdir. İlk kitapta ikilinin ilişkisini neredeyse bitirecek bir bahis açmıştı. İkili Gareth'ı affetmiştir ve onların düğün yemeğinde Faith'de affetsin diye onunla konuşmaya çalışmış fakat yanlış anlaşılmıştır.
Zaten Gareth terbiyeli ve kusursuz Faith Ackerly'in hor gördüğü her şeydir.

Faith içine kapanık,sorunlarını kendine saklayıp çözen biridir. Mesafeli duruşuna rağmen sosyetede buz prenses denilip eşsiz benzersiz ilan edilmiştir.Ablasının düğününden sonra evine dönmüştür fakat hamilelik döneminde yanında olmak için tekrar Londra'ya döner.

Gareth'e Roth Markisi unvanı ve büyük bir servet kalır. Bu sayede sosyetenin gözde bekarları arasına yerleşir. Onunda bir varise ihtiyacı olduğundan evlenmesi gerekir.Bunu isteyen birçok aday olmasına rağmen o gözüne terbiyeli,kontrollü bir markizde olması gereken tüm niteliklere sahip diye düşündüğü Faith'i kestirir. Hep anne ve babası gibi sevgi dolu bir evlilik istemiştir fakat şimdilik bununla yetinir. Faith'i görmeye,çiçek göndermeye başlar. Faith ise ablasının düğününden bir yıl sonra gördüğü adamın bu kadar değişmiş olmasına şaşırır. Gareth'den etkilenir fakat eniştesinin ablasını sevdiği gibi kendisini seven biri ile evlenmek ister.Onunda böyle biri olmadığını,değişemeyeceğini düşündüğünden şans vermek istemez. fakat öpüşürken Gareth'ın eski sevgilisine yakalanınca çıkan skandaldan kurtulmak için aileleri nişanlandıkları duyurusunu yapar. Kendisini sevmeyen biri ile evlenmek zorunda kalan ikili aralarında ki güçlü duygular sayesinde aşkında olabileceği ihtimali ile evlenir.

Evlenir evlenmez ikili arasında hep olan yanlış anlaşılmalar başalar.Sürekli yeniden başlamaya karar verirler. Faith Gareth'in davranışlarını anlayamaz Gareth ise onun sevgilisi olduğunu sanar. Evin çevresinde olan izler, eve verilen hasarlar ve davranışlarını da yanlış yorumlayınca bu sonucu çıkarır. Kaçma,yanlış anlama,ayrılma,yeniden başlama döngüsü derken sonunda aşık olup durulurlar.

Faith bu kitapta bambaşka bir insandı.O ilk kitapta ki akıllı kızdan eser yok. Hiç sevemedim onu. Yazar sürekli bir yanlış anlama yaratayım da kitabı öyle tamamlayayım diye uğraşmış sanki. Ne iletişimsiz bir çift olmuşlar öyle. Yazar kadın karakterleri kaçırtmayı çok seviyor sanırım. Grace ve Trevor'un oğlu oluyor bol bol var onlarda. Her şeye rağmen tüm aileyi,kızları arkadaşları görmek güzeldi. En merak ettiğim Mercy ise dükü kendine aşık etmeye hala kararlı ve hep yeni denemeler ile geliyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »