İmkansız Aşk (Warenne Dynasty, #10)

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/12/imkansz-ask-warenne-dynasty-11-brenda.html

De Warren ailesinin kronolojik olarak son kitabı olan İmkansız Aşk, oldukça akıcı bir kitaptı. Hiç bitsin istemedim, karakterler kadar, aile üyelerinin bir çoğunun yer aldığı sahneleri daha bir keyifle okudum.


De Warrene ailesindeki daha önceki kitaplarda yer alan Rex'in, ki o favorilerimdendir, okuduysanız hatırlayacağınız gayrimeşru oğlu Stephen ve annesinin ölümü sonrası kardeşlerine, babasına ve evine bakmaya çalışan Amanda birbirlerine çok uyumlu olan bir çiftti. Tabi babasının genlerini alan Stephen sayesinde bu ilişki bayağı bir zorluk yaşadı.


Amanda'nın o nefret ettiğim babasına rağmen ailesini bir arada tutmaya çalışması, Stephen'den aldığı darbeye rağmen ayakta kalmak için çabalamasını okurken, onun muhteşem bir karakter olduğunu düşündüm. Stephen, annesinin ona hamileyken evlendiği Clarewood Dükü'nün ünvanını devralmıştır. Zengin, yakışıklı, inatçı, sinir bozucu olmasına rağmen etkilenmekten kendinizi alamayacaksınız. Onun, özellikle Alexi ile olan diyaloglarını daha büyük bir keyif ile okudum.


İkisi de ebeveynleri yüzünden çok genç yaşta sorumluluk almışlardır. Amanda sevdiği nişanlısından ayrılmış, Stephen'a ise yıllar boyu kabuslarından kurtulamadığı travma... Her bir olayı, diyaloğu pür dikkat okudum. Stephen'ın Amanda'ya yaptığı teklif ve sonrasında kadın karakterin yaşadığı zorlukları yazar öyle bir yazmış ki karakter ne hissederse sizde onu hissediyorsunuz.


Önceki kitaplarda hoşlanmadığım biri bu kitabın yan karakterlerindendi. Onun adına sevindim diyebilirim. İkili hikaye de akıcılık açısından güzel olmuştu.


Yemin kitabındaki olayların üzerinden bu kitapta yıllar geçtiğinden dolayı, kronolojisinden dolayı bu kitabı en son okumanızı öneririm. Brenda Joyce zaten favori yazarlarımdan bu serisi ile. Bitmesine hazır değilim. Keşke devam etse, özellikle Stephen'in kuzeni Jack ve Amanda'nın kız kardeşlerinden biriyle arasındaki ilişki hakkında verilen sinyaller sonrası merak etmemem elde değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »