İlahi Nizam ve Kainat

8 puan

Direktiflerini daima ilahi plandan alan yüksek vazifeliler insanların bugünkü iştiyaklarını ve yüksek ihtiyaçlarını gördüler. İşte bu kitap , büyük vazife planının dünya için vazifeli olan kısmının dünyaya bir hediyesidir.

İleri tekamüllerine devam etmek ihtiyacı içinde susamış insanların şiddetle aradıkları ve bekledikleri bilgileri ihtiva etmektedir.

Din kitapları tarafından yüksek hakikatlerin , zaman ve icaplara göre insanlara yetecek kadar kuvvetli semboller içinde sezgileri verilmiş , bu kitapta da dünya inkilabını neticelendirecek olan ve ön sezgileri evvelce verilmiş bulunan hakikatlerin açık bilgileri ve gelecek dünya üstü alemlerin de sezgileri yazılmıştır ki bunlar da büyük inkilabın eşiğinde bulunan bugünkü dünyanın son realitesi olacaktır

11 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Kitabın içerik, çizgi ve amacını soranlar için:
Bu kitap “normal şartlarda” ve insan bedeninde doğmanızla birlikte size “unutturulan” varoluş bilgisidir. Neden bu kadar önemli olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz. Bunlar normalde bilmenize izin olmayan bilgilerdi. Buradan da anlaşılabilir ki artık belli bir zaman geldi.

Bu kitap nedir, ne içerir sorularına benim çıkarabildiğim en net cevap bu. Biraz daha açarsak… Ruh ve madde nedir, neden birbirlerine ihtiyaçları var, ruh maddeden nasıl faydalanıyor, ruhun madde üzerindeki etkileşimi ve kazanımların ruha nasıl aksolduğu, ruhun amacının ne olduğu ve bu amacı gerçekleştirmede ne gibi yöntemleri nasıl kullandığı gibi bilgileri içeriyor..

10 yıl, 10 ay     
« geri ileri »