İki Hayat Arasında

10 puan

"Bekliyorum," dedim.
"Ne için?"
Omzumu silktim. "Daha iyi bir hayat için."

Sanırım gözlerim ağlamaktan şişti.. Öyle bir kaptırdım ki kendimi kitaba ne zaman bitti anlayamadım. Okuyun bu kitabı okuyun!

Ethan düşünceli tatlı ethan. Nasıl olur Nasıl olur diye deli gibi ağladım. Ama sonra yazar öyle bir ışık yaktı ki bu sefer de sevinçten ağladım. İçimde her şeyi en uçta yaşattı bu kitap. Sabine; gerçekten onun yerinde olmak istemezdim İki hayat arasında gidip gelişini yazar öyle güzel anlatmış ki ben yaşıyormuşum gibiydi. Isınamadığım karakterlerden biri Dex ve diğeri de öbür hayatındaki babası.
Düşünsenize iki farklı hayatınız var ve seçim yaparsanız hangisini seçeceksiniz?. Kafamda bir sürü soru bıraktı. Neden nasıl oluyor bu? diye. Ama Ethan ve sabine o kadar yoğunlaştım ki bir önemi kalmadı bununda. Sonuçta harika bir kitap okudum. Keşke Ethan'a daha fazla yer verseymiş yazar. Fantastik gibi değildi hiç hatta hiç değildi şu değişimler olmasa gayet normal bir romandı.


"Birinin beni tanımasına ihtiyacım var," diye mırıldandım.
Yalvardım. Çünkü ikimiz de hâlâ soruma cevap
vermediğini biliyorduk.
Sesi çatlayarak, "Neden?" diye sordu.
"Çünkü kimse hiçbir zaman tanımadı."


Bu dünyada sen olmazsan paylaştığımız her anın hatırası kaybolacak. Sadece başkaları bizi gördüğü için varız.
Varlığımın bir parçası..." yutkundu, "... önemli bir parçası, sadece sen burada onu gördüğün için var." -Ethan


..bazı şeyler o kadar gerçektir ki onları iliklerine kadar hissedersin. Nerede olduğunun bir önemi yoktur, seninle gelirler. -Sabine

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »