İki Hayat Arasında

10 puan

Mükemmel Hayat mı ?
Yoksa Mükemmel aşk mı ?

"Ben iki kisiden olusuyorum.
ikisi de digerinden daha iyi degil..." "Temelde ayni gozuksem de,onemli olan konular farkliyim."

Konu 5üzerinden 10 puan diyeyim.size size sin anlayin gerisini. Son zamanlarda.
Yabanci yayinlarindan.cikan genel anlamda her kitapda illa agliycak icimi ezip kavuracak ve duygusal anlamda birden gozlerimin dolup tasmasini saglicak kitaplar cikartiyolar. Kizsam mi aglasam mi gulsem mi bilemedim.
Konunun icine pek girmicem ama merak ediyorsaniz Tavsiyemir gidip alin ve hemen okuyun . Evet aşk var ama farkli bir.ask konu tamamen bambaska ve bu yuzden sizi alip goturucek ve kitabin nasil bittigini hangi ara ona erdigini ve benim akan.goz yaslarinizi.sonradan farkedeceksini eminim.

"Gozleri şasirticiydi:Koyu mavi ve çarpiciydi,normalde gormeye alismadiginiz turde bir derinligi vardi. Bunlar,kolayca birinin icini gorebilecek gozlerdi."

Dusunsenize.her gun iki hayat arasinda.gidip geldiginizi? Iki hayatinizda bambaska bir.cevre arkadaslar ve her gece bu degisimi gecirmek.icin guvenli bir ortam uyumaya calisip degisim zamanini korkuyla beklemeyi ?
Bu hayatlar yuzunden sevdiklerinize yalan solemek zorunda.kaldiginizi ve sonunda iki hayat yasadiginizi solediginizde herkesin sizin deli oldugunuzu varsayip sizi.klinige yatirdigini ?

"Sadece baskalari bizi gordugu.icin variz. Varligimin bir parcasi,onemli bir parcasi sadece sen burada onu gordugun icin var ..."

Siz.tum bu olaylari yasarken kafanizda bir hayatinizda kendinizi oldurup diger hayati yercih etmenizin sizi deli aananlardan kurtulmanizi kendinize.soylerken birinin.cikipta iki hayat icinde onemli olabileceginizi.soylemesi ?...

"Ya henuz sahip bile oladigin bir seyi,bu dunyada sana hayal bile.edemedigin kadar cok mutluluk saglayacak bir gelecegi birakiyorsan ?"

/ Ethan "Ozaman ilk ve son," diye mirildandi ... /

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »