Huzursuz Kemikler (Cerrah Hugh De Singleton Günlükleri, #1)

8 puan

Huzursuz Kemikler-Melvin R.Starr

Tarihi kitapları çok severek okumuşumdur üstüne de polisiye macerayı eklediğiniz zaman tadından yenmez olur..
14.Yüzyıl İngiltre'sinde geçen bir dizi cinayeti çözülmesi Çiçeği burnunda cerrahımız Hugh de Sİngleton'un üzerine kalmıştı..
Hayat tesadüflerle doludur.Bampton köyünün sahibi Lord Gilbert ilede çok ilginç bir şekilde tanıştı..Bir dizi olaylar sonucunda kendisini bir anda köyün cerrahı sonrada sağ kolu olarak buldu..Başka bir göreve daha soyunacaktı:)) Dedektiflik:))
Köyde lağım çukurunda bulunan kemikler köyün huzurunu kaçırmıştı..Hugh yaptığı araştırmalar sonucunda kurbanın kız olduğunu sarışın olduğunu,sağ ayağının kırık olduğunu saptar..Köyde bu tarife uyan demircinin kızı Margaret'dir..Kaybolduktan sonra köyde kimse onu görmemiştir..Margaret en son flört ettiği Thomas ile tartışırken görülmüştü...Ama Margaret çok güzel bir kızdı tek talibi Thomsa değildi tabii ki...
Hugh hem bu olayı soruşturken,hem de köyde cerrahlık yaparken bir de aşık olur:)) Kime mi? Lord Gilbert'in kız kardeşi Leydi Joan'a tabii ki..Aradaki sınıf farkı ağabeyinin toprak sahibi bir asil ile evlenmesi için yaptığı baskılar ne sonuç doğuracaktı??
Kısaca okunmaya değer bir Tarihi-Polisiye bir roman okumanızı tavsiye ederim..
Son söz kapağa bence muhteşem bir kapak,çeviri harika kitap akıyor daha ne isterim:)))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »