Hırçın Aşk (Malory-Anderson Family #2)

10 puan

Serinin ilk kitabını uzun zaman önce okumuştum bu kitaptan sonra o çifti tekrar okumaya karar verdim ailenin tek bir üyesini unutmak istemiyorum.

Roslynn Chadwick güzeller güzeli bir İskoçtur. Annesi ve babası ölünce büyükbabasının yanında yaşamıştır. Büyükbbasına çok düşkündür. Hatta son altı yılını hasta olan büyükbabasına bakarak geçirmiştir. Büyükbabası da tüm malını kendisine bırakmış buda uzun süredir peşinde olan kuzeninin iyice peşine düşmesine neden olmuştur. Kuzeninin servet için yapmayacağı şey yoktur bunu bilen Roslynn kuzeninden kurtulmanın tek yolunun kaçmak olduğunu düşünerek İngiltere'e kaçar. İngiltere de arkadaşı ona yardımcı olur ve büyükbabasına ölmeden önce verdiği evlenme sözünü tutmak için işe koyulur. Evlenirse kuzeninin yapacağı bir şey kalamayacağından kendisini bulmadan evlenecek bir aday bulmak için acele eder.

Evlenmek için adaylarını değerlendirdiği bir baloda Anthony Malory ile karşılaşır. İkili ilk karşılaşmada birbirlerinden etkilenirler. Yoğun bir çekim olur ama meşhur çapkın Anthony'nin evlenmeye niyetinin olmadığını öğrenen Roslynn tüm ilgisine rağmen uzak durmaya çalışır. Ama meşhur çapkın buna izin vermez ve onun elinden şimdiye kadar hiçbir kadın kurtulamadığından Roslynn'in ne kadar şansı olabilir ki?

Anthony meşhur Malory erkeklerinden 4. kardeş çapkın, tüm gözleri üzerine çekebilecek bir yakışıklılığa sahip sarışın Malory erkeklerinin aksine esmerdir.
Gözüne kestirdiği Roslynn'in peşinden koşar ve onun adaylarını elemesi için elinden geleni yapar. Kuzeninin ortaya çıkması ile evliliği öne alan Roslynn ile evlenmeye hiç niyeti yokken bir anda evlenmeye karar verir ve ikili kendilerini evli bulur.

Evlenirler ama kitap çok güzel bir şekilde bitmez resmen ikinci bir bölüm başlar. Evlendikten sonrada kuzen rahat durmaz. Roslynn kıskanç bir eşe dönüşür ve mutlu olmaları gereken cicim ayları kıskançlıkla geçer. Önce güzeldi ama bir süre sonra uzadı bu kadar uzamasına gerek yoktu. İkili aşklarını itiraf etmek için farklı bir yol deneyince de yeter artık uzatmayın dedim durdum neyse ki bu bölümlerde James vardı da kitap güzel ilerledi.
Roslynn arkadaşının çapkın erkekler ile ilgili kendisine nasihatler verip verip sonrada ilk fırsatta her şeyin sorumlusu o çapkın ile hemen barışması beni benden aldı resmen Roslynn inadıyla kaldı.

Kitap güzeldi çok sevdim Malory erkekleri harika sevmemek elde değil. Hem güldüm hem sinirlendim nasıl bitti anlamadım. Neyse olanlar oluyor ve büyükbabasının dediği gibi en iyi koca uslanmış çapkından oluyor. Ayrıca James'ın kitaba katkısı büyük onun hikayesi ile ilgili ip uçlarından sonra merak içerisindeyim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »