Hiçliğin Kıyısında (The Edge of Never #1)

9 puan

"Tesadüf, yazgıya verilen hayali bir isimden ibarettir."
~

Uzun bir süredir kitaplığımda okunmayı bekleyen bir kitaptı ve ben nedense bir türlü elime alıp okuyamamıştım. Şimdi de "Keşke daha önce okusaydım." diyorum. Yazarın dili oldukça akıcı ve kitap tam anlamıyla film tadındaydı.

Sarai'dan yazım tarzını az çok biliyordum zaten konu olarak bambaşka kitaplar ama anlatım, akıcılık hala aynı güzellikteydi. Ben iki karakterin bakış açısına da yer verilen kitapları daha çok seviyorum ve Redmerski bu konuda oldukça iyi!
Aslında kitabın konusuna yüzeysel olarak bakacak olursak oldukça basit. Yani başına gelen olumsuz olaylardan biraz bile olsa uzaklaşmak isteyen Camryn bulduğu ilk otobüse atlayıp yaşadığı yerden uzaklaşmak ister ve bu yolda tıpkı kendi gibi nereye gideceğini bilmeyen Andrew ile tanışır. Oldukça klasik bir hikaye ama hikayeye derinlemesine bakıldığında insana ilham veren bir kitaptı bence.

Özellikle kitapta bahsi geçen şarkılar harikaydı! Birçoğu zaten normalde de severek dinlediğim şarkılardı ama bu kitap sayesinde birkaç güzel şarkı daha eklendi müzik listeme.

Kitap kapağı mükemmeldi. Tam anlamıyla hayalimdeki Camryn. Cilt hakkında yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Ephesus Yayınları desem siz anlarsınız ne demek istediğimi. Her zamanki güzellikte... Bir de bu kitapta gayet temiz bir son yapılmış ikinci kitabın konusunu çok merak ediyorum o yüzden.

Kısacası, alışılmışın dışında bir yaşam düşlüyor ve bunu insanlara söylemeye bile çekiniyorsanız bu kitaba bir şans verin. Size ilham vereceğinden eminim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »