Hiçliğin Kıyısında (The Edge of Never #1)

7 puan

Ben normalde genç yetişkin konulu olan kitapları okumayı çok sevmem ve bu kitabı okumayı hiç düşünmüyordum. Ancak bu tarzı sevmeyenler bile bu kitabı okuyup beğendikleri için kitaba bir şans verdim.

Kitap beklentimin bir tık üstündeydi ama beni çok fazla etkilemedi kitap. Camry ve Andrew, sinir bozucu veya aşırı gıcık karakterler değillerdi hatta yaşlarına göre gayet mantıklı davranışlarda bulundular. Gel gelelim ne olduğunu anlamadığım bir sebepten dolayı onlara bir türlü ısınamadım.

Kitabın sonlarına doğru hiç tahmin edemeyeceğiniz bir olay gerçekleşiyor yorumlarını çok gördüm, yazar bunun ne olduğunu kitabın sonlarına doğru anlatmadığı için ne olduğunu bilmiyoruz. Ama ben ne olduğunu az çok anladım gibiydi ve ona yakın bir şey çıktı zaten. O açıdan öyle şoka falan girmedim, aslında gayet de tahmin edilebilir bir şeydi bence.

Kitabın ilk 60 sayfası aşırı gereksizdi. Okurken sıkıntıdan patladım, oraları atlayarak okudum. Bazı yerler de biraz fazla uzundu. Yazar onu yapacağına kitabın sonlarında çıkan sırdan sonrasında yaşananları uzun tutabilirdi.

Bu düşüncelerime rağmen kitap, genç yetişkin türünde iyi bir örnek bence.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »