Hiçliğin Kıyısında (The Edge of Never #1)

10 puan

Tesaduf, yazgiya verilen hayali bir isimden ibarettir... \

Çokkk ama cok uzun zamandir bu kitabin cikmasini heycanla beklemekteydim. Sevgili Kitap #Bolgger arkadaslarimizin #Blog'larinda daha once yayinlamis.olup cevirisini bekledigimiz hatta ciltli cikicak olan bir kitaptiki bagzi talihsizliklerden dolayi yayin evi karton kapak cikartti. Ama.sonucda ben bu kitaba ve hikayeme kavustum...

Camryn & Andrew ...

Hani bagzen.basimizi alip gitmek herseyden vaz gecip sadece o.ortamdan uzaklasmak isteriz nereye nasil gittiginin onemi.kalmadan canrani alip otobuse atlar ve gidersin ya hah isde Camryn tamda onu yapiyor.
Yeterince sey yasamis olan Cam birde en yakin arkadasi olan Natalinin erkek arkadasi Demon Cam'e olan askini itiraf ettiginde isler tatamen sarpa sarmaktadir.
Cam Nat'a olanlari anlattigin Nat ona inanmaz ve Cam 'i Damon'a iftira atmakla.suclar.
Cam herseyi geride birakarak cantasini alip en yakin saate kalkan otobuse binerek Teksas'a gitmeye baslar...
Ah bundan.sonrasini bence siz kendiniz kitabi alin ve okuyun bekledigime ve okudugum her satirana deyen bir kitapti...

Birde size.kisacik alintilar.paylasim :D ///

Andrew (S.217)
"Birinin sorunu digerininkinden daha az sarsici olmasi, o kisinin daha az aci cekmesini gerektirmez" Andrew "Fakat kalbin kendine ait bir akli var ve o her zaman istedigini alir."

Andrew(S.462)
"Bana beni sevmedigini soylemedin diye kendi uzme soylemen gerekmiyordu, bastan beri biliyordum zaten." Andrew(S.462) "Sen ruhumun eksik parcasi,cogerimdeki nefes Damarimdaki kandin.Eger gercekten gecmiste yasadigimiz hayatlar varsa,eminim ki biz her birinde sevgiliydik."

Eh en sevdigim alintilardan.biri.ise :)

Andrew
"Bitkim muhtemelen olmustur." Camryn biraz sasirmis gorunuyordu. "Bir.bitkin mi var?" Gulumsedim. "Evet, onun ari Georgia."

Cidden bu kitapta hem.cok guleceginiz.icinizi isiticak ve bir.okadarda duygularinizi alt ist edicek sahneler var...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »