Hercai (Kayıp LordlarSerisi #4)

10 puan

Grey Sommers yani Lord Wyndham, Costain Kontu'nun varisidir. Fransa'da ajanlık yaparken kocası hakkında bir şeyler öğrenmek amacı ile soruşturduğu kadın ile birlikte iken kocasına yakalanınca on yıl boyunca tutsak olduğu bir zindana hapsedilir. On yıl sonra ise kendisini ve orada tutulan rahibi Durand Kalesi'nden kurtaran yaşlı bir kadın olur.

Bu yaşlı kadın aslından Cassie Fox. Cassie yıllarca İngiltere Fransa arasında gidip gelmiştir. Kirkland'ın emrinde bir ajan olarak çalışmıştır. Napalyon'u ölü görmek ister. Bunun nedeni ise geçmişte yaşadıklarıdır.
Babası İngiliz annesi ise bir Fransızdır. Annesinin ailesinin yanına gittikleri bir Fransa seyahatin de annesinin ailesini özgürlüğe karşı suçlandığından bir ayaklanmada annesinin ailesinin evini yakmışlardır. Evde olan kimse kurtulamamıştır. Sadece o sırada bir hizmetçi ile dışarıda olan Catherine St. Ives yani Cassie kurtulmuştur. Zorlu bir hayattan sonra İngiltere'ye gitmenin yolunu bulmuş ve Kirkland'e ulaşmıştır.
Yıllarca Kirkland ile çalıştıktan sonra yeni görevi Lord Wyndham'ı kurtarmaktır.

Grey'i kurtarıp İngiltere'ye dönme sürecinde Cassie'nin gerçek kimliği ortaya çıkar ve ikili yakınlaşır. Yıllarca bir zindanda yaşayan Grey'in normal hayatına dönmesi kolay olmaz ve bu zor anlarında yanında Cassie olur. Hatta bu durum onu sahte bir nişanlılığa kadar götürür. Bir ayrılık ve tekrar Fransa yolları işleri iyice karıştırır.

Kitabı beğendim severek okudum. Grey ve Cassie'nin yaşadıkları yaralarını birlikte sarmaları, İngiltere Fransa arası zorlu mücadelelerini okumak güzeldi.Farklı geldi. Bir önce ki kitaba göre casusluk olayları daha azdı ve ikili sürekli bir aradaydı bu hoşuma gitti. Serinin tüm karakterleri bir araya geldi onları toplu görmek güzeldi.Daha fazla birlikte olmalarını isterdim kavuşma az geldi. Yıllar sonra ki kavuşmadan daha büyük olaylar bekliyordum açıkçası. Severek okuduğum akıcı bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »