Her Dark Angel (Her Angel #1)

Profil Resmi
7 puan

http://kitabisevda.blogspot.com/2012/09/her-dark-angel-her-angel-1.html

Her Dark Angel (Her Angel #1)
Felicity E. Heaton

Tür: Aşk Hikayesi
Sayfa:
GR Puan: 3,67
Puanım: 4


Amazon'un Freebie kitaplarından biri Her Dark Angel. Bir kaç gün önce rast geldim ve indirip başladım. Apollon adlı cehennemde görev yapan bir melek ve Serenity adlı sevgilisi tarafından aldatılmış bir cadının arasında geçiyor. Sıkılmadan okuyabildiğim bir kitaptı.

Serenity, kalbi kırık cadı, Bir büyü yapıyor ve intikam alması için Apollon'u çağırıyor. Apollon ise efendisinin sandığı bu çağrıyı hemen kabul ediyor ve dünyaya geliyor. Kızın intikamını alıyor ve mutlu mesut yaşıyorlar.

Apollon karakterine yakışır biçimde karizmatik yazılmıştı, zaten kısa bir hikaye pek tanıma fırsatı bulamıyorsunuz ama hoşlandım kendisinden.

Serenity ile ilişkileri biraz çabuk gelişti ama zaten bende fazla problem beklemiyordum açıkçası.

Hoşuma giden bir sahne vadı hala gülerim. Hiç orginal değil ama...

Serenity uyuyamayıp kalkıyor ve bizim Adonis kılıklı meleğimizi kanepesinde uyurken izliyor ve sonra uyanmaya başlayınca bir çocuk gibi odasına kaçıyor, çarşafıda kafasına çekiyor, sonra Apollon geliyor ve onu izlediğini bildiğini söylüyor. Bu sahne beni güldürdü.

Anlatımıda pek güzel değildi, güzel desem yalan olur çok stereotip cümleler kullanmıştı yazar.

Aklıma takılan ikinci bir şey ise bu cadı ve melek bir birlerini soyma yarışına giriyorlar ve Apollon kızın Topuklu ayakkabılarını büyü ile yok ediyor ama kız (Topuklu sonuçta) hiç sendelemeden, düşmeden orada dikilmeye devam ediyor. Buda beni rahatsız etti işte.

Hep düşünüyorum samimi sahneler çok aşırı olunca (ki bu kitapta 3-4 kere) onları tek ben mi atlıyorum diye. Bir defa okumakta sorun yok ama çok olunca insan sıkılıyor. Bu yüzden ben atlıyorum.

Bu kadar şey söyledim birde "güzeldi be" diyeyim. Benim gibi bu tür kitapları seviyorsanız okuyun derim ama beklentiniz çok olmasın. Yok sevmiyorsanız hiç okumayın :)

Seri:
Her Fallen Angel (Her Angel #2)
Her Warrior Angel (Her Angel #3)
Her Guardian Angel (Her Angel #4)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »