Hayalimdeki Aşk

10 puan

Danni, evlattıktır ve geçmişini hatırlamaz. Mistik güçleri vardır. Bir gün mutfağında bir adam belirir. Beklemediği bir anda hayatına giren Sean Danni'i İrlanda'da ki bir kasabaya gitmeye ikna etmeye çalışır. Bu yabancı adamın etkisine giren Danni bir anda kendisini sıra dışı olayların içinde bulur.
Korkunç anları görür ve Sean ertesi gün gelip geçmişinden bir takım olaylar anlatır. İrlanda'ya gitmeleri gerekiyordur. Geçmişte ki bir olayı düzeltmek için gideceklerdir. Böylece Fennore adasına giderler.
Danni bir anda gizemli olayların için de kalır. Başka bir vizyon eşliğinde, kendilerini yirmi yıl öncesinde, felaketin tam ortasında bulurlar. Sean bulunduğu zamanda ölüdür. Gizemli olayların içindelerdir. Olayları çözemezlerse Sean'ın ölümünü tekrar görecektir. Bu olayları çözebilecek tek kişide kendisidir. Sean bir yetişkin olmadan öldüğü için hayalettir. Geçmişi değiştirmek, ölümlere, yaşanacak felaketlere engel olmak sandıkları kadar kolay olmaz. Üstelik yapacakları her hareket geleceği değiştirebilecektir.

Bir de Fennore kitabı var ve kitap Danni'i ister. Danni farklıdır ve kitap bunu bilir. Kitaba güç katacaktır.
İşi zor ailesinin,kendisinin ve sevdiği adamın hayatı buna bağlıdır. Danni bunu çözmek zorundadır. Başarısızlık gibi bir şansı yoktur.

Farklı bir kitaptı. Merak ederek büyük bir keyifle okudum. Akıcı güzel bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »