Hata (Off Campus, #2)

5 puan

John Logan hokey takımının yıldız savunma oyuncusudur. En yakın arkadaşı Garrett'ın kız arkadaşına aşıktır. Kendinden nefret edip, onların birbirlerini çok sevdiklerini bilse de engel olamaz. Bu yüzden birçok kızla birlikte olur.

Grace üniversiteye başlasa da hala kimseyle birlikte olmamıştır. Sevimli çocuklar onu gerer, yanlarında ne söylediğini bilmez. Erkeklerle her konuşmaya kendini utandıracağı endişesi ile başlar sonra endişeli olduğu için kendini utandırır. Gittiği bir paritede yine konuşmasıyla birini kaçırır ve dikkatini çeken Logan ile karşılaşır. Onu bir kızla banyodan çıkarken görür. Bu durumu kıskanır. Üniversitede eğlenip, hata yapıyor olması gerektiğini düşünür. Tutucu babasının içine işlediği gibi tedbirli olmaktan, iyi kız olmaktan bıkıp usanmıştır.

Logan randevusu için gittiği oda Grace'nin odası çıkınca ikili tanışmış olur. Taksi çağırabilmek için odaya girer ve önce film izlerler sonra yakınlaşırlar. Böylece vakit geçirmeye başlarlar. Logan Grace ile birlikteyken Hannah'yı hiç düşünmez, ondan hoşlanır, onunla takılmayı sever, eğlenir ama ona ciddi bir şey veremeyeceği için uzak durmak ister. Onu Hannah'yı aşmak için kullanmak istemez ve Grace bu durumu öğrenince araları bozulur.
Hannah Logan'ın kendisinden hoşlanmadığını onun Garrett ile sahip olduğu şeyi, bağı, yakınlığı, ilişkiyi istediğini fark etmesini sağlar. Logan aylar sonra gerçekte istediğinin en yakın arkadaşının sevgilisi değil, ilişkisi olduğunu fark eder. Birlikte vakit geçirebileceği, onu mutlu edecek birini ister. Grace gibi birini. Onunla ciddi ilişkiye girmekten sakınmak için ondan ayrılmıştı fakat başından beri istediği şeyin bu olduğunu anlar. Fakat Grace onu affetmez aramalarına, mesajlarına dönmez ve yazı ayrı geçirirler. Yeniden karşılaştıklarında Logan Grace'nin tüm görevlerini yerine getirir ve ilişkileri başlar.
İkisi birbirini seviyordur ve Logan kısa süre batırsa da yine toparlarlar. Logan Grace olmadan yaşama düşüncesine katlanamaz, onu her şeyden çok ister. Uyumadan önce düşündüğü son kişi, sabah gözlerini açtığında aklına gelen ilk kişidir. İkili işleri yoluna koymanın yolunu bulur ve Logan ile Garrett hayalini kurdukları formalara kavuşur.
Sıradan, sıkıcı bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »