Hata (Off Campus, #2)

8 puan

http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/08/yorum-hata-off-campus-2-elle-kennedy.html


Sabırsızlıkla beklediğim Off-Campus serisinin 2. Kitabı da bitti. Kahkahayı garantileyen diyalogların bol olduğu, güzel bir kitaptı.
Bu sefer ki oyuncumuz Logan. Logan en yakın arkadaşının sevgilisine ilgi duyan, partilerden çıkmayan biri. Logan gibi olmayın 😊 dersem de olayların iç yüzü bu şekilde değil.

Logan, abimiz Garrett’ın sevgilisine anlam veremediğimiz duygular besliyor. Anlam veremediğimiz diyorum çünkü kendisi de aslında ne hissettiğini bilmiyor. Haliyle bunu bizlere de yansıtıyor. Muhteşem ikiliyi görmemek için evde durmuyor. Partiler, kızlar derken bir sürü harta birbirini kovalıyor. Sonra da en büyük hata geliyor. Grace Ivers gibi tatlı bir kıza “başkasını unutmak için onunla olduğunu” söylüyor. Tam öyle olmasa da o anlama gelen cümleleri kuruyor ve kızdan tekmeyi yiyor. Bu tekme, beynine gidemeyen oksijenin tekrar hareket etmesini sağlıyor ama bu sefer de Grace ortalarda yok. Onu kazanmak çok zor değil ama kolay da değil. O yüzden yaz tatili sonrası olaylar hareketleniyor. Eh kendi yorumumla konu bu şekildeydi gençler :)

Benim bir numaram hala Garrett ve Hannah olsa da bu çift de iyiydi. Grace’in ilk sayfalarda ki durdurulamaz çenesi çok tatlıydı. Keşke yazar, kızın bu özelliğini ilerleyen sayfalarda da gösterseydi. Logan ise baba tarafından şansız olanlardan. Aslında çok düşünceli ve harika birisi. Sadece bir süre pislik gibi davrandı o kadar J Eh güzel de telafi etti. İlk kitaba göre bir tık daha aşağıdaydı ama yine de samimi dilinden ve akıcılığından pek bir şey kaybetmemişti. İkilinin tanışmaları sırasında gelişen olaylar biraz fazla hızlıydı ama sonrasında Logan’ın yaptığı hareket (her ne kadar berbat olsa da) bir anda aşk böceği moduna girmelerini engelledi. Bu davranış ikili arasında neler olacak sorusunun fitilini daha çok ateşledi. Ben beğendim umarım sizler de seversiniz.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »