Hasat

10 puan

Tess Gerritsen ne yazarsa yazsın mükemmel bir kitap okuyacağız demektir. Bu da benim için harika bir kitap. Özellikle diğer seriden daha farklı olmasının hoşuma gittiğini ve işlediği konu bakımından ilgimi oldukça çektiğini söyleyebilirim.
İtiraf etmem gerekirse neredeyse ilk 100 sayfa bir cinayet bekledim. Cinayetin olmayacağının farkında vardığımda ise yazarın diğer kitaplarından farklı bir olay örgüsü işlediğini anladım ve kitabı okuma konusunda daha büyük bir istek duydum. Yazar bu değişiklik ile beni şaşırttı ve bu oldukça hoşuma gitti. Zaten bir Tess kitabını okumaya başladıysanız onu bitirmeden rahat edemezsiniz.
Karakterleri sevdim. Özellikle Abby’nin başına gelenlerin yarattığı çaresizlik ve öfke hissini bire bir yaşadım. Organ ticaretinin tüm çirkinliği gözler önüne serilmiş, bazı hayatları kurtarabilmek adına bazı önemsiz gözüken hayatların nasıl feda edilebileceğini ve bunun için kendine haklı sebepler bulmanın ne kadar kolay olduğunu anlatılmaya çalışılmış. Hikayenin ilerleyişinden daha romantik bir son beklerdim ama yazarın hayal gücümüze bıraktığı karanlık boşlukları da seve seve doldurabilirim.
Yazarın kaleminin büyük bir hayranıyım. Yazar tavsiyesi isteyenlere tavsiye edeceğim ilk yazar.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »