Harika Yabancı (The Beautiful Bastard, #2)

6 puan

Serinin ikinci kitabı fazla bir şey katamamış yazar dedirtti bana.
Sara Dillon, ilk kitapta ki Chloe'nin arkadaşıdır.Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin uzun süredir kendisini aldattığını öğrenince yıkılmış bir şekilde yeni bir başlangıç için New York'a gelmiştir. Şehre hızlı bir giriş yapar ve gelir gelmez Chloe'nin bekarlığa veda partisinde bir adamla tanışır. Harika Yabancısı ile. Tanışır tanışmaz da büyük etkileşimden dolayı bir kaçamak yaparlar. Sara, yıkıcı,kötü bir ilişkiden çıkmış ve yeni bir ilişkiye kesinlikle hazır değildir. Ama Harika Yabancı reddedilecek gibi değildir.

Max ise çapkın,zengin,herkes tarafından istenilen erkeklerdendir. Barda tanıştığı yabancısını aklından bir türlü çıkaramaz. Ama hakkında bir şey bilmez. Ne tesadüf ki dostu Bennett ve nişanlısı ile yabancısını görür ve kısa bir ziyaret ile yabancısına ulaşır. Böylece av başlar. Duygusuz bir ilişkiye başlarlar. Ama bu ne kadar sürebilir ki?

Kitaba yine hızlı bir giriş yapıldı. Sanırım yazarın tarzı bu.İlk kitap gibi yine fazla bir olay yoktu. Ayrıntılı bir kitap değil. Aceleye gelen bir son var kesinlikle istemediğim sonlar. Yine iki tarafında ağzından okuyabildik bu güzeldi. Konu olarak ilk kitaptan güzeldi ama gerisinde çok bir fark yok.Duygu yine göremedim. Son sayfalarda söylenen sözler bana duygu varmış hissi vermiyor. Sadece yoğun bir istek vardı. Sara hiç sevemedim onu. Bu tarz kitapları sevmeyenlerin bulabileceği hiçbir şey yok kitapta.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »