Harika Piç (The Beautiful Bastard, #1)

5 puan

Kitabın adını çok duymuştum ve meraktan başladım fazla merak iyi değil gerçekten.

Chloe başarılı bir stajyerdir. MBA staj programında Ryan Medya Grubunda altı sene çalışmıştır. Diplomasını almasına ise çok az kalmıştır. Dokuz aydır da Bennett Ryan'ın yanında stajını yapar. Chloe patronundan nefret eder ve ona Harika Piç lakabını takmıştır.Patronu ise harika denilecek kadar yakışıklı,başarılı biridir.

Bennet Ryan otuz bir yaşındadır. Aile şirketinde çalışmaya başlayınca babası yardımcısı Chloe'i yanına stajyer olarak vermiştir. Dokuz ay boyunca Chloe'e karşı mesafesini korumuş,patronluk taslamış,sürekli şikayetçi olmuştur. Nefret eder aslında ama bu yaptıklarının bir nedeni vardır. İlk gördüğü andan beri Chloe'i ister.
Birbirlerinden nefret edip birlikte olmak istemezler ama uzakta duramazlar. Öyle bir çekim var ki araların da daha ilk sayfalardan ilişkilerine başlarlar.Mekan,yer,sınır tanımazlar. Ama duygu olmadan. Genelde bu tarz kitaplarda kadınlar da duygu olurdu ama yok burada öyle bir durum olmadı.

Kurgu yok, olay yok yazarın aklına hiç mi bir şey gelmedi acaba. Duygu sonlara doğru oldu ama hissedilmedi bile. Minik bir pürüzden sonra acele yazılmış bir son. Kitap bir Chloe bir Bennet'in ağzından bu güzeldi Chloe'nin ezilen kadınlardan olmaması iyiydi.
Bu tarz kitapları sevmeyenlerin kesinlikle eline almaması gereken bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »