Harika Çapkın (The Beautiful Bastard, #3)

5 puan

Bu seriyi bir türlü sevemedim. Önce ki kitapları beğenmemiştim. Serinin üçüncü kitabı bunu değiştirmedi.

Hanna yirmi dört yaşında bir bilim insanıdır. Tüm hayatı işinden ibaret sosyal biri değildir. Ailesi ise bu durumdan şikayetçidir. Sosyalleşmesine yardımcı olması için abisi Hanna'nın arkadaşı Will ile görüşmesini ister.

Will önce ki kitaplardan tanıdığımız ünlü çapkınlardandır. Hanna'a sosyalleşmesi için yardım edecek,erkeklerle ilişkilerinde nasıl olması gerektiğini öğretecektir. Hanna'ı sosyalleştirmek onun için sıkıntı değildir ama o artık küçükken tanıdığı Hanna değildir. Daha ilk görüşmeden ondan etkilenir.
Hanna için ise Will'den etkilenmemek mümkün değildir. Çünkü o genç kızlık fantezilerinin baş karakteridir. Sosyalleşme dersleri iyi başlar ve sonu tabi ki kaçınılmaz son.

Önce ki kitaplara göre ikili daha kontrollü daha yavaştı. Hızlı bir giriş olmadı bu çok iyi oldu. Konu klasik bir konu. Ben bu konuyu sevmiyorum okumaktan da sıkıldım artık. Bu yüzden kitap çok ilgi çekici değildi benim için. Şaşırtan bir olayda olmadı. Klasik şekilde başladı ve bitti. Önce ki kitaplarda ki çiftlerde bir aradaydı kitapta. Ayrıca diğer çiftlerin mutlu haberleri de var.
Genel olarak seriyi beğenmedim ama ikinci kitap kötünün iyisi diyebilirim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »