Güzel ve Milyoner (Billionaire Boys Club, #2)

6 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/10/guzel-ve-milyoner-billionaire-boys-club.html

Birinci kitap, yetişkin roman türlerinde ender rastlanan bir şekilde çok güzel bir açılış yapmıştı. Ada sahnelerini severek okumuştum. O kitapta gelişen olaylar ile bu kitap için de beklentim bir hayli yüksekti. Ama aynı şeyi ikinci kitap Güzel ve Milyoner için söyleyemeyeceğim.

İlk kitapta Gretchen'i gören Hunter ona bakınca büyülenir ve kadının kendi evinde çalışması için birkaç entrika çevirir. Gretchen anonim bir yazardır, neredeyse iki yüz yıllık olan mektupların kitaplaştırılma sürecinde özel olarak istenince, parası da iyi olunca işi kabul eder. Tek bir şart vardır. Mektuplar, ait oldukları evden kesinlikle çıkarılmayacaktır, bu yüzden süreç bitene kadar Gretchen o evde de yaşamayı kabul etmelidir.

Evet ben böyle anlatınca bazılarınıza normal bazılarınıza ilginç gelebilir konu. Bana ilginç gelmişti. Açıkçası çok fazla beklentim vardı. Milyoner kulübünün zengin, sessiz, yaralarla kaplı üyesinin hikayesini okumayı iple çekiyordum.

Gretchen deli dolu, lafını asla esirgemeyen, cinsellik konusunda özgür bir karakterdi. Hunter ise insanlardan kaçan, yaraları yüzünden küçük yaşta özgüven eksikliğine sahipti. E insanlardan kaçtığı için doğal olarak da cinsellik konusunda sıfır bilgisi vardı. Anlayacağınız çoğu kitapta genel olarak rol alan özellikler bu kitapta yer değiştirmiş karakterler arasında. Buna da tamam dedim.

Ama yok, yetişkinkin bir kitap olunca doğal olarak umduğunuzu çoğu zaman cinsel sahnelerin fazlalığı, karakter diyalogların azlığı yüzünden bulamayabiliyorsunuz.

Ben özgüvensiz erkek karakter okumayı sevmiyormuşum onu anladım. Sürekli ben yaralıyım, ben tiksinçim, ben iğrencim tavırlarındaydı açıkçası Gretchen'ın hop diye üzerine atlamasına şaşırdım adamın. Özellikle sürekli neden gösterilen yaralarının yüzündekiler haricinde pek bir bahsi geçirilmemişti. Ha burada adam yaralı kadının etkilenmesi iğrenç demiyorum tam tersine etkilendi o zaman etkilendiği şeyler bir iki diyalogda neden kaldı onu anlamadım.

Aslında bu türdeki kitaplarda çok fazla bir şey beklememek lazım.
Seriye yine de devam edeceğim. Özellikle bir sonraki ve serinin en sonuncu kitabını büyük bir merakla bekliyorum. Siz de ilk kitabı beğendiyseniz bunu çok fazla takılmadan okuyun derim. Her serinin bir nazar boncuğu vardır diye inanıyorum. Bu kitapta nazar boncuğu olsun, özellikle son kitabın kadın karakteri uyuşturucu bağımlısı bir şarkıcı olunca beklenti bende tavan yapıyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »