Günahkar (MacKinnon’s Rangers #2)

10 puan

Morgan Mckinnon, abisi Iain karısı ile gidince onun yerine geçmiştir. Artık komuta ondadır. Savaşçılarından birinin hayatını kurtarırken yaralanıp düşman Fransızların eline düşer. Onun bakımını yarı Abenaki yarı Fransız kanı taşıyan Amelia yapar.

Amelia bir subay kızıdır. Melezdir soyu Fransız ve Abenaki karışımıdır. Çoğu Fransız onu kabul etse de İngilizler o kadar kibar değillerdir. Onların gözünde karışık soydan bir kadın bir köpekten çok az daha iyidir. İngiliz askerleri kalelerini kuşatır. Savaş bitince babasını kaybetmiştir. Ölümüne sebep olanlardan biri de MacKinnon kardeşleri ve Morgan'dır. Herkes acımasız dövüşçü olan ve korkulan savaşçıları bilir. Fransızlar Mackinnon kardeşlerin kellesine ödül biçmiştir. Abenakiler ise onları kan ve acı içinde bırakarak intikam almak için canlı ister. Yakalanan Morgan ise konuşsun diye iyi bakılır.
Morgan iyileşip ailesine dönme çabasındayken casus olması gerekir. Kardeşlerine ve adamlarına ihanet etmeyi kesinlikle istemez başka çaresi olmadığından kabul etse de aslında amacı başkadır.
Bir de Amelia ile karşı koyamadıkları çekim işleri daha da karışık hale getirir. Amelia ise ya evlenecek ya manastıra gidecektir. Anne babası gibi aşk evliliği yapmak ister. Onu mutlu edecek, fikrilerine değer verecek, gerçekten onu isteyecek bir eş ister. Morgan ise işleri karıştırır ikili kaçmaya çalıştıkça daha çok yakınlaşır.
Morgan ihanet etmeden ailesine gitmek isterken, Amelia Morgan'ı kendi yanlarında ister. Tüm yaşananlara rağmen ikisi de birbirini korumaya kararlıdır vazgeçmemeye de.

İlk kitabı çok beğenmiştim ikinci kitabı da çok merak ediyordum. İyi ki okumuşum çok çook güzeldi elimden bırakamadan okudum. İlk kitaba göre daha az olaylıydı Morgan kitabın büyük kısmında zaten yaralıydı ve sürekli birileri tarafından kurtarıldı onun yenilmez savaşçı kişiliğine yakışmadı. İkiliyi çok sevdim aralarında ki aşk çok güzeldi. Yazar okuyucuya nasıl dokunacağını biliyor. Kesinlikle tavsiye ederim okunmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »