Günahkar Aşık (Legend of the Four Soldiers, #1)

10 puan

Elizabeth Hoyt // Günahkar Aşık___Admininiz Serpil Kır YORUMU

Yazarın şimdiye kadar iki kitabını daha okumuş ve hayran kalmama yetmişti… Özellikle de Çirkinin Aşığı kitabını üç kez okumuş birisi olarak diyebilirim ki GÜNAHKAR AŞIK kardeş kitabına rakip oldu bile :)

Çok beğendim,bazı yerlerde tüylerim diken diken oldu… Kime üzüleceğimi yada sevineceğimi bilemediğim öyle anlar oldu ki, kitabı bırakma dürtüsüne karşı koydum.

Yazarı anlatmama gerek yoktur sanırım,zira sevmeyeni olmadığını düşünüyorum. Siz lerde en az benim kadar tanıyor ve severek okuyorsunuzdur. Ama değinmek istediğim bir nokta var,her okuduğum kitabında hikaye içinde hikaye sunuyor olmasını ayrıca seviyorum bu yazarın. Daha öncekilerde olduğu gibi bu kitabında da DEMİR YÜREK adlı mini hikayeyi armağan etmiiş yazar bizlere…. ♥

Kitap dört hikayeden oluşan bir seri. “ Dört Asker Serisi “ nin ilk kitabı Günahkar Aşık…

Spinner’s Faals’ta yaşanılan katliamdan kurtulan Samul Hartley Amerikanın sömürge topraklarından,savaş sırasında pusuya düşmelerine ve bir çok yakın arkadaşını kaybetmesine neden olan facianın sorumlusunu bulmak için aristokratlar şehri Londraya gelir.
Nerden başlayacağını gayet iyi bilmektedir ama öncelikle cemiyete kendini kabul ettirmelidir. Ve bunun için kızkardeşine bir şaperon bulması ve sosyeteye takdim edilmesi gerekmektedir.

Emeline bunun için en uygun kişidir. Ama öncelikle soğuk ve dik başlı,kuralcı leydiyi ikna etmelidir. Ayağında mokesan ayakkabılar ve bacaklarındaki tozluklar ile zor olsada başka şansı yoktur. Londranın kuralcı ve kıstlıyıcı yaşantısı kendisine göre olmasada pusuya düşmelerine neden olan kişiyi bulmak ve kabuslarından kurtulmak için katlanmak zorundadır.

Şansa bakın ki Emeline’nin nişanlısı Kont Vale de bu katliamdan Samuel ile birlikte kurtulanlar arasındaydı. Artık arayışlarında ylnız değildir.

Emeline karşı hissettiği tutkuya engel olmak istesmesine sebep bir çok neden vardır. En önemliside kendisinin sömürge topraklarına,Emeline ‘nin ise Londranın şaşalı hayatına alışık olmasıdır. Peki buna engel olabilecekmidir? Ve kabuslarına sebep olan kişiyi bulabilecekmidir.

Soruların cevabı satırlarda gizli elbette….
Okurken büyük keyif alarak okuduğum,her sayfasında ayrı heyecan duyduğum mükemmel bir kitaptı…

Hem yazarla hem de bu seri ile tanışmak için çok beklememenizi tavsiye ederim…

SeRpiL….

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »