Günahkar Aşık (Legend of the Four Soldiers, #1)

6 puan

4 aşık serisinin ilk kitabı Günahkar aşık iyi bir historicaldi. Leydi Emeline ve Samuel arasında güzel bir aşk hikayesi vardı. Samuel'in, Emeline'yi kandırma çabaları hoştu. Erkek karakter, kadın karaktere daha düşkün ve daha aşıktı. Samuel’in, Danny’e (Leydinin oğlu) olan davranışları güzeldi. Hikayenin savaş ve hain arama kısımlarıda merak uyandırıcıydı. Aslında kitabın en başından ben belirlemiştim kafamdaki haini :D
Elizabeth Hoyt favori yazarlarımdan ama ben Prens Serisini daha çok beğenmiştim. Umarım ki bu serinin diğer kitapları da beni Prens Serisi kadar etkiler. Çünkü bu kitapta maalesef ki o etkiyi yakalayamadım.
Serinin diğer kitapları:
2. kitap : To Seduce a Sinner: Melisande Fleming ve Lord Vale hakkında. Bu kitabı merakla beklemekteyim. Leydi Emeline’nin eski nişanlısı ve Lord Vale kahramanlarımız. Lord Vale’yi ilk kitapta pek sevmedim belki ikinci kitapta sevebilirim. Kendisini sevmememin sebebi tabiî ki de ikilimizin arasına girmesi :)
3. kitap: To Beguile a Beast. Kahramanlarımız Sir Alistair Munroe ve Helen Fitzwilliam.
4. kitap: To Desire a Devil. Kahramanlarımız Reynauld St. Aubyn ve Beatrice Corning. Bu kitabın kahramanlarını okuyunca resmen şok oldum. Birinci kitapta öldüğü sanılan Emeline’nin ağabeyi meğerse yaşıyormuş ve yedi yıl sonra geri dönüyor. :) Bu kitabı daha daha çok bir merakla beklemekteyim.
Keyifli okumalar…


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »