Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

1 puan

tavsiyelere dayanamayıp orijinal dilinde okudum bu kitabı. kimse kusura bakmasın ama edebi hiçbir değeri olmayan sığ bir kitap. erotik hikayeler ustaca bir dille yazıldıklarında okuma zevki veriyorlar. lakin bu kitap gerçekten vasat.

11 yıl, 5 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Kadınlar ile sınırlamayalım bence. Genel olarak bestseller seven yani okunması kolay, basit cümleler, az tasvir ile yazılmış kitap okumayı tercih edenlere yönelik. Maalesef bu tarz kitaplar her zaman en çok satanlar arasından yer alırken diğerleri hak ettiği değeri görmemeye devam edecek.

11 yıl, 5 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

yellowsubmarine'in yaptığı değerlendirmeye katılıyorum. Kitap kadınlar için yazılmış erotik bir kitap olduğundan dolayı çok fazla tutuldu lakin hiç bir edebi değeri yok. Ayrıca kimse Ahmet Altan ve Mehmet Eroğlu'nun bazı kitaplarında ki erotizm'i okumadan bu kişi iyi erotizm yazıyor demesin.

11 yıl, 5 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

İşte bu yüzden gerçek bir okuyucu bu tarz kitaplar okumaz, best seller demek herkesin okuyabildiği kitap demektir, herkesin okuduğu kitap ise iyi bir kitap değildir. Kafka ve Oğuz Atay'ı herkes okuyamaz bu yüzden de edebiyatın ve okurun başucu yapıtıdırlar.

11 yıl, 5 ay     
« geri ileri »