Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

Profil Resmi
7 puan

Türkçesini okumadım.Orjinal dilinde yazarın bazı kelimeleri kullanış tarzı saçmaydı bence.Ama bazı yorumlardaki gibi vahim derecede değildi.
Kitapta anlatılan ilişkinin türü literatürde bdsm olarak geçer.Sanırım bazı arkadaşlar bilmeden almış ve burada bayağı kızgın yorumlar yapmış :)

Yorumların bazıları bana komik geldi.Hiç de anlatılanlar kadar feci bir durum yok..Sabır ve Tutku buna bin basar.O erotikti bu porno diyenler için cevabım, sabır kitabındaki matt'İn aşırılıklarını ve aynen bu kitapta olduğu gibi kızı dövüşünü tekrar okusunlar.. Hafızalarımızda seçici geçirgenlik yapmayalım.

11 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Size canı gönülden katılıyorum :)
Diyorum ki acaba insanlar onca içinde cinsellik geçen kitabı okurken neden bu kadar karşı çıkmadılar, akılları başlarına grinin elli tonuyla geldi sanırım :) o kitaplarda cinsellik yoktu sanırım. Ve dediğiniz gibi Matt'ın yaptıkları benimde aklımda Grey'le arasında ne fark vardı :). Lisa Valdez'in Tutku kitabında ortadan bir sayfa açın mutlaka cinsel sahneye denk gelirsiniz ama Grinin elli tonunda bu yoktu :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum :)

11 yıl, 4 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bu seri çıkarken neredeyse tüm kitleye hitap ederek çıktığı için bu kadar patlama yapmış olabilir mi?? Açıkçası Sabır ve Tutku kitaplarını okumadım. İçeriği beni rahatsız eden aşırı erotizmle dolu, ama şu da var ki o kitaplar piyasaya çıkarken bu kadar geniş kesime hitap ederek çıkmamıştı. Bu seriyi çıkarırken yayınevi üzerine anlaşılır bir ibare koyarak çıkarmalıydı.

11 yıl, 4 ay     
« geri ileri »