Gözlerindeki Canavar (Monster in His Eyes, #1)

7 puan

Bu kitap hakkında ne düşünmem gerektiğini gerçekten bilmiyorum.Kitabı sevdim mi daha doğrusu ignazio'yu sevdim mi nefret mi ettim bilmiyorum.Mükemmel bir karakterdi ignazio düşünceli, sadık, kendinden emin... Ama bütün iyi özelliklerini kenara atamayacağım kadar da kötü bir kişiliği vardı.

Bir bilgenin de söylediği gibi "herkesin hayatına kimse karışamaz" çok doğru karışamaz isteyen istediği şekilde istediğiyle beraber olabilir bana laf düşmez ama kitapta geçen sahnede ki şeylerin normalleştirilmesini doğru bulmuyorum. Benim gözümde bir tecavüzdü evet kızın bi problemi yoktu bu durumdan ama böyle bir şeyin olması bile yanlış bence. Karissa hiçbir şey olmamış gibi devam etti ama o sahneyi okurken bu şeyi nasıl istemediği nasıl olmaması için çırpındığı hâlâ gözümün önünde.

Karissayı zaten sevmedim hiç. Ne istediğini bilmeyen hiç bir şeyi sorgulamayan aptal kızın tekiydi.

Ama kitabı sevdim. Yiğidi öldür hakkını yeme. Çok sürükleyiciydi bi günde bitirdim. Ignazio her ne kadar beni çok ikilemde bıraksa da onu da sevdim. Kitaba 7 puan verdim çünkü kadın karaktere sinir oldum ve o sahneyi doğru bulmuyorum. Yine de devamını çok merak ediyorum

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »