Gözlerindeki Canavar (Monster in His Eyes, #1)

10 puan

Yabanci Yayinlari her zamanki gibi son dakka golu atip benim icin heb 1.siraya yerlesmeye karar verdi ben anladim onlari. :Pp

Öncelikle sevgili #ütopikkizlar'in sayesinde alana kadar çıldırdığım bu kitap hakkında hiç bir halt sizinle paylaşmak ISTEMIYORUM ! Eh dayanabilirsem :D

"Belki Cinderalla sonsuza kadar mutlu yasamadi.Belki gece yarısı geldiğinde,kaçmak istedi. Belki prens gitmesine izin vermedi. Benimkisi vermedi. Vitale."

Tüm Prensler her zaman iyi olmak zorunda değil ki. Bağzı Prenslerin içinde canavarlarıyla kabullenmek gerek. Ignazio Vitali hiçte iyi bir adam değil aksine Kırmızı başlıklı kız hikayesinde.olan Büyük kötü kurt'tu !

Öncelikle bir bir kaç haber duydum kitap hakkında Grinin elli tonu Çakması falan filan dediler. Kesinlikle alakası yok bu kurgunun o kurguyla !!!
Öncelikle bunu bilin. Karissa ve ve Vitale bambaşka bir hikaye , ve ben.bu hikayeye bayıldım bayıldım. Zor sabrediyorum zor :D

"Ne yapıyorsun?"
"Noktaları birleştiriyorum. Sırtındaki çiller yıldızlara benziyor. Onları birleştirme biçimime göre bir hikaye anlatıyorlar."
"Ne söylediler sana?"
"Senin çok güzel olduğunu ve sana sahip olduğum için benim çok şanslı bir orospu çocuğumu söylediler."

Bu kitap önce yıkıyor, parçalıyor sonra kendi elleriyle sizi topluyor.Okurken nasıl bir ruh transa girdim bilmiyorum ama hemencecik bitti :( kitabin devamı yurt dışın da yeni çıkmış ve bizde ne zaman gelir bilmiyorum ama Tavsiye ister misiniz ? Hala ne demeye oturuyorsunuz kalkın gidin alin ve okuyun : )

"Onu seviyordum.Ondan nefret ediyordum.O,iyi olan her şeydi.O,kötü olan her şeydi. Hayatıma anlam katıyordu...
Yakışıklı prensim masaldaki kötü adama dönüşmüştü."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »