Gizemli Oyun (Writers, #1)

10 puan

Yazarın yeni serisine merak ederek başladım konu ilgimi çekti.

Lucy Rothschild sorunları olan adamları iyi tanır. Çok içmeyen,uçlarda olamayan,anne babasıyla yaşamayan,iyi,normal adamlarla tanışmak ister. İflah olmaz bir yalancı ya da dolandırıcı olmayan bir erkek ister. Esrarengiz gerilim romanı yazarıdır. Yeni romanında ki seri katil internette tanıştıklarını öldüren biridir. Bu yüzden internetten sahte bir kimlikle birçok kişiyle buluşup bunlardan nasıl öldürürüm diye kurgu oluşturur. Kitabı için son bir kurbana ihtiyacı vardır. Son bir buluşma ayarlar. Eğer son buluşmadan istediğini alamazsa başka bir şeyler bulmak zorunda kalacaktı. Son buluşacağı adam ise sert aşk adamıdır. Onda ilginç,merak uyandırıcı bir şeyler vardır. Su tesisatçısıdır. Her şey istediği gibi giderse son kurbanını bulmuştur. Böylece Quinn ile tanışır. Böyle bir adamın internetten kız aradığına inanamaz. Adamda ters giden bir şeyler olduğundan emindir.

Quinn aslında dedektiftir. Kendisini eşi ölmüş hayatına devam etmeye çalışan bir tesisatçı olarak tanıtır. Oda internetten birileriyle tanışır. Amacı Lucy'nin romanlarında ki gibi olan cinayetleri işleyen katili bulmaktır.Katilde kurbanlarıyla internet üzerinden tanışır. Üç kurbanda yataklarında kelepçeli halde ölü bulunmuştur. Üçüncü cinayetten sonra bir seri katille karşı karşıya olduklarını anlamışlardır. Şüpheler Lucy'nin katil olduğunu gösterir. Fakat arada bir çekim var ve ikili birbirine karşı koyamaz. Böylece macera başlar. Başladığı gibi nasıl olduğunu anlamadan hemen bitiyor.

İkili birbirleriyle araştırma yapmak için tanışmış olsa da güzel devam ediyor. Sertaşkadamı'nın Lucy'e günışığım demesi de beni baya etkiledi. Çok sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »