Gizemli Komşu (MacGregor Ailesi, #11)

10 puan

Cybill Campbell ve Preston McQuinn'in hikayesini anlatan kitap The MacGregors Serisinin 11. kitabı.

Grant Ve Gennie'nin kızı olan Cybill, Daniel MacGregor'un sahibi olduğu bir apartmanda karikatürist olarak yaşamaktadır. Hem komşusu hem de en yakın arkadaşı olan Jody sürekli Cybill'in bir sevgili bulmasını söylemekte hatta onu birileriyle tanıştırmaktadır. Cybill'in karşı dairesine taşınan Gizemli komşu ile ilgili teoriler üretmektedirler ayrıca. Cybill daireden gelen müzik sesi yüzünden komşusunun yetenekli ama işsiz bir müzisyen olduğunu düşünmektedir. Ve ona kurabiye pişirip yardımcı olmaya karar verir.
Gizemli komşu Preston McQuinn ise sahildeki evinin tadilatı yüzünden bir dostunun tavsiyesi ile -O dostun kim olduğumu malum :D- bir süre apartman dairesine yerleşir. Yeni eserini yazarken istediği son şey meraklı ve yardım sever komşulardır.
Cybill ise onun ne iş yaptığını öğrenmek için bir gece peşine bile düşer Sonunda Preston çekici ve iyilik sever komşusuna dayanamaz ve ondan etkilenir, hem bir süre biriyle takılmaktan ne çıkar ki :/

Cybill McQuinn ile çok iyi vakit geçirirken karikatürleri içinde bol bol malzeme bulur. Tesadüf eseri Cybll McQiunn'in ünlü oyun yazarı olduğunu öğrenince ondan uzak durmak için çabalar, ancak ona aşık olmuştur bile. Preston'un geçmişte yaşadığı acı bir aşk Cybill ile olan ilişkisine de zarar verir.

Bir daha aşık olmak istemeyen Preston, Cybill'in doğallığına ve çekiciliğine kapılmıştır bile.

Büyükbaba olarak karşımıza çıkan Daniel, çöpçatanlık huyundan hala vazgeçmemiş halde Grant'ın Gennie ile kızı hakkındaki diyalogları harikaydı. Okurken koptum resmen =)

Seri içinde bu kitabın benim için ayrı bir yeri var. Bu kitabı bir kaç yıl önce tesadüfen okumuştum ve okuduktan sonra günlerce çizim yapmak için uğraşmıştım hatta o günlerden kalan karikatür denemelerim bile var =)

Şuan da piyasada bulamazsanız da Harlequin yayınları ilerleyen zamanlarda bu kitabı ve serinin başka bir kitabı olan Utangaç Milyoner'i tekrar basacağının haberini verdi. Okumak isteyenler için kesinlikle güzel bir haber.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »