Gecenin Gölgesi (Ruhlar Üçlemesi, #2)

9 puan

Güçlü bir cadı ailesinden gelen tarihçi Diana Bishop ile vampir Matthew Clairmont’ı en son 21.yüzyıl Londra’sından 16. Yüzyıl Lodnrasına zaman yolculuğuna çıkarken serinin ilk kitabını bitirmiştik. İkinci kitap Diana ile Matthew’in 16. Yüzyıldaki maceralarını konu alıyor. Ve o süreçte yeni yaratıkları tanıyoruz. Hatta ölmüş aile üyelerinin bazılarını da okuyoruz. Ve hatta ben o iki kişiyi 21. Yüzyılda da okumak isterdim. Bu kitapla birlikte bazı sırlar açığa çıkıyor; bilinmeyenler yavaş yavaş ortay çıkmaya başlıyor.
Serinin ikinci kitabını daha çok sevdim. Yalnız bu kitapta ise çok fazla yeni karakter olduğundan biraz karıştırdım. Arada kim kimdi, neciydi durumu oldu. Yoksa ilk kitaptan daha akıcı geldi bana. Ve vakit kaybetmeden serinin üçüncü kitabına başlanır..


#alıntı
“Durum pek çok yönden sıkıntı verici olsa da önümüzdeki yıllarda tıraş olmaya karşı mantıklı bir yaklaşım benimsendiğini gördüğüme sevindim.” Philippe düzgün kesilmiş sakalını ve bıyığını tembel tembel kaşıdı. “Sakal bilgelik değil, bitlenme işaretidir.”




#alıntı
“Papa hazretleri bekleyebilir.” Philippe silahın konumunu inceledi. “Diana’yı hedef alsaydım daha hızlı hareket ederdin.”
“Eğlenceni bozduğum için kusura bakma,” dedi Matthew buz gibi bir öfkeyle. “Üzerime bir bıçak atılmayalı epey zaman oldu. Yeteneklerim körelmiş olabilir.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »