Gecemi Aydınlat (The Hathaways, #3)

8 puan

Değişik Hathaway kardeşlerin bir diğerini okuduğumuz bu kitapta sıra Poppy'deydi. Sıradışı ailesinin yanı sıra kendine her zaman oldukça sakin bir hayat isteyen Poppy tesadüfen sıradanlıktan en uzak kişiye rastlar. Bu kişi gizemli otel sahibi Harry Rutledge'den başkası değildir.
Hayatında her şeyi çaba sarfetmeden elde eden bu adam Poppy'nin masumluğundan ve çekiciliğinden etkilenip onu da elde etmek ister. Bunun için en kötü şeyleri bile denemekten çekinmeyecektir. Poppy ise başına geleceklerden habersizdir. Ve zamanla birbirlerine zıt bu iki insan mıknatıs gibi birbirlerine çekileceklerdir.
Harry ve Poppy'nin birbirlerine çekilişlerini izlemek can sıkıcıydı. Açıkçası okurken bu iki karakterimize de sinir oldum. İkisinin de birer inatçı keçiden bir farkı yoklen bu duruma şaşırmamak gerekir. Hal böyle olunca herkes bu ikiliyi bir araya getirmek için seferber oluri. Bunu en tatlı yapanlar ise otel çalışanlarıdır. Bu çabaları ne kadar işe yaramasada bu ikiliye olan sevgileri çok etkileyiciydi.. Harry hiç kimseyle bağ kurmazken Poppy bir oteli bile sıcak bir ev haline dönüştürdü. Onun otel çalışanlarıyla arasındaki bağ çok güzeldi.
Lisa kitaplarının bir diğer güzel yanı ise sadece bir kişiye odaklanmayıp, diğer kardeşlerin hayatından da kesit vermeleri bunu çok seviyorum. Poppy'ninkinden önce Leo'nun hikayesini okuduğum için geriye bir tek hayvanlara aşık Beatrix'imiz kaldı. Okuyacak kitaplarımda en ön sırada bulunan bu kitaba bir an önce başlamak ve bu çatlak ama bir o kadar da eğlenceli kardeşlerin serisini bitirmeyi çok istiyoruum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »