Gece Yarısı Tuzağı (Gece Yarısı Nesli, #5)

9 puan

Olayların hız kesmeden devam ettiği yeni kitap okundu bitti!

Lara Adrian bence fantastik anlamında değeri görülmeyen yazarlardan biri. En azından ülkemizde. Gece yarısı külleri de elimde ona da yakın zamanda başlayacağım ama yeni kitabı uzun zamandır çıkmadı. Umarım yakın zamanda çıkar.

Nikolai, ilk nesil vampirlerden Sergei Yakut'u bulmak üzere malikaneden ayrılmıştı en son. Amacına ulaşıyor tabi ama gördüğü karanlık şeyler hiç beklemediği şeyler oluyor. Sergei, kadimler kadar acımasız biri, kısa süre de bir sürü kirli işlerini görmesine rağmen, il nesil olduğu için hiçbir şey yapamıyor. Buna onu öldürmek de dahil. Tabi öldürmek istemesinin nedenlerinden biri de Sergei'nin soy eşi olduğunu anladıktan sonra 2 yıl boyunca alıkoyduğu Renata. İlk karşılaşmaları tabi oldukça dişli olduğunu gösterdi ama ilk nesilden birine ne kadar karşı koyulabilir? Üstelik Sergei kadının kanını içiyor kaçmasın diye. Kaçtığında da bulabilmek için.

Kitapta Dragos'un, hainlerden birinin, Lex'in ve özellikle başına gelenlerden sonra meraktan çatlatan Andreas'ın da bakış açıları var. Ben Sergei'nin de olmasını isterdim. Bu kitaptan önce kendilerinden söz ediliyordu ve benim aklımda oldukça farklı bir karakter vardı. Adamı ne hayal ettim ne buldum.
Mira ve Hunter ise bana göre çok iyi ikili olurlardı ama işler çok farklı olacak. -Huyum kurusun gittim ve 2929 kitabı çıkan serinin karakter bilgilerini okudum maşallah bir spoi bir spoi ama mutluyum.-

Şu kadimle işler nerelere gidecek çok merak ediyorum. Çocukları gibi değil tam anlamıyla vahşi ve dürtüleriyle hareket ediyor. Belki aslında öyle olmayacak benim umudum o hapisten düzen(yoksa birlik miydi? Şu Lucan'ın lider olduğu)tarafından kurtarılması sonra gelsin olaylar olaylar. Dragos eğer kadim tarafından katledilirse yüzümde belirecek ifadeyi şimdiden hayal edebiliyorum yani bence başka kimseye düşmemeli o iş.

Fantastik seviyorsanız ve yeni bir seriye başlamayı düşünüyorsanız şiddetle öneririm! Epsilon yayınları bu kitapları çıkarmak konusunda naz yapıyor ama beklemeye değer...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »