Gece Yarısı Öpücüğü (Gece Yarısı Nesli, #1)

10 puan

Seriyi bu kadar çok beklettiğim için o kadar pişmanım ki!! Neredeyse kıştan beri kitaplığımda okunmayı bekleyen bu seriye nihayet başladım.

Diğer vampir kitaplarında olduğu gibi bu kitapta da vampirlere özgü özellikler vardı. Issızlık, kölelik, soylu grup ve soy eşi gibi bazı kavramlar bulunmakta. Bu kavramları açarsak;

Soylu grup: İnsanları öldürmeden onlardan beslenen ve sonunda ne olduğunu anlamayacak şekilde hafızalarını silen vampir grubu. Hepsinin kendine özgü özel yetenekleri var.

Soy eş: Vampirlere çocuk doğurabilen insan grubu. Hepsinde aynı leke bulunmakta.

Issızlık: Vampirlerin kan susuzluğuna dayanamayıp insanlardan faydalanan grup. İnsanların öldüresiye kanını içmekte ve bunu yaparken hiç bir önlem almayarak kendilerini toplumda ifşa edebilecek bir vampir topluluğu.

Kölelik: Issız vampirlerin insanların içindeki insanlık kavramını yok ederek kendilerine bağlamaları. Efendilerinin her dediklerini koşulsuz yerine getirirler.

Veeee Soylular ve Issızlar arasında bir savaş patlak vermek üzere!! Soylular, ıssızları yok etmek için bir grup kurmuşlar ve ıssızları avlamaktadırlar. Ancak ıssızlar artık bu avlanmaya bir son vermek ve dünyayı ele geçirmek için gizliden gizliye birlik olmaya başlamışlardır. Her an savaş patlak vericektir ve bu savaşın ortasında Gabriell kalmıştır. Lucan ise soylu grubun lideridir ve olaylar sonucu Gabriell'i herkesten koruması gerekmektedir. Hatta kendisinden bile!!

Fantastik kısmını bir kenara bırakırsak bence harika bir aşk hikayesiydi. Lucan ve Gabriell tam anlamıyla favori karakterlerim oldu.

Bence herkes bu seriyi okumalı. Lucan, Tegan, Dante, Gideon ve Rio'nun macerlarını kaçırmayın!!

Keyifli okumalar!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »