Gece Yarısı Çığlığı (Gece Yarısı Nesli, #4)

10 puan

Lara Adrian // Gece Yarısı Çığlığı

Okumaya Gecikmeli başlamış olsam da nihai sona ermiş bulunmakta…
Dün sabah 9da iş yerimde ara ara vererek okuduğum kitabı gece sabaha karşı bir solukta bitirirken aklımda bu kadar çabuk son sayfayı görmek kesinlikle yoktu..
Zira şimdi oturup Niko’nun kitabına kavuşacağımız günü beklemek işkencelerin en alası…

GECE YARISI SERİSİ’nin dördüncü kitabı okuduğum ilk üç kitap kadar etkiledi beni.Rio’nun başına gelenler, soylu bir savaşçıda olsa katlanabilir yanı yoktu.
Hatırlayacağınız gibi,Rio soy eşi Eva tarafından ihanete uğramış,ve patlayan bombaların arasından tanınmayacak derecede yara alarak çıkmıştı..
En çok da ruhunda olan yaraların iyileşme imkanı yoktu. Prag’da birliğin verdiği görevi yerine getirmek, daha çok da hayatına son vermek için kalmıştı.Ölümüne dakikalar kala davetsiz misafiri gelmeseydi, hem birliğine hemde kendine yapacağı son görevi, başarısızlıkla sonuçlanmayacaktı.


Dylan yurt dışına çıktığı gezisinde annesinin iki arkadaşıda yanındaydı. Çocukluğunu ölü kadın bedenlerini görerek geçirmiş olması,şuanda karşısında duran ölü ruh’dan korkmamasına sebep dğildi.
Ruhu takip ettiğinde kendini bir mağarada bulur. Mağaranın duvarlarını süsleyen Dermagliflerin sembollerine kendini çeken şeyin ne olduğunu anlaması uzun sürmedi. Yarım ay şeklindeki motif,boynundakinin aynısıydı.
Ne anlama geldiğini bilmesede,mantıklı bir açıklaması mutlaka vardı.
Mağaradaki boş mezar ve duvardaki motifler gazetecilik kariyerinde yükselmesine neden olabilirdi. Makinesiyle mağaranın içini çekmeye başladığı anda kadrajına,uzun kirli saçları,yırtık montlu ve yüzünün bir yarısında derin yarası olan bir adam girer. Olabildiğince hızlı bir şekilde mağaradan kaçar ve sonuçlarına dair hiç birşeyden haberi olmayarak elindeki bilgileri müdürüne yeni bir başlıkla gönderir.

Rio için başarısızlığı başarıya son kez döndürmek için çözmesi gereken bir sorun vardır artık. Önce kızı bulacak,resimleri alacak ve yarım kalan görevini tamamlayacaktı. Ve keşke herşey planladığı gibi gitseydi.

Bu seriye başlamış olmam büyük bir nimet benim için  serideki her bir kitap her bir karakter mükemmel.
Her zaman dediğim gibi;
GELENİN GİDENİ ARATMADIĞI BİR SERİ ve ben her bir Asil Soylu savaşçıları okumaktan büyük keyif alıyorum..

Ve kesinlikle fantastik severlere öneriyorum…

SeRpiL…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »