Gabriel Arafta (Gabriel's Inferno #2)

10 puan

Kitap ilk kitabın kaldığı yerden devam ediyor. İkili İtalya'da aşklarının tadını çıkarır. Artık Julia Gabriel'in öğrencisi değildir ve aşklarının tadını çıkarma zamanı gelmiştir. Fakat bu mutlu anlar fazla sürmez ve döner dönmez suçlamalar ile karşılaşırlar.

Gabriel ve Julia herkesten uzak mutlu mutlu aşklarını yaşarken Christa'nn araya girmesiyle üniversite her şeyi öğrenir. Araya birileri girmese olmaz tabi. Christa'ı ilk kitapta da sevmemiştim zaten bu kitaptan sonrada iyice sinir oldum diyebilirim. Tek isteğim başına kötü bir şey gelip gitmesi.
Gabriel sevdiği kadını korumak için ayrılır ve şehirden gider. Yanlış anlamalar ikilinin daha çok acı çekmesine neden olur.
Her şey iyi gidemezdi bir ayrılık dönemi kaçınılmazdı ama ben İkilinin ayrı oldukları dönemi hiç sevmedim.

İlk kitap bittikten hemen sonra başladım kitaba. İlk kitabı çok sevmiştim ikinci kitabı da çok sevdim güzeldi. İlk kitabın bittiği yerden devam etmesi de güzeldi.
İkilinin birbirleri için her şeyi göze alması yapamayacakları şey olmaması o kadar güzeldi ki o ne güzel aşk dedirtiyor insana. İkilinin birbirinin zarar görmemesi için yapamayacağı şey yok.Hep birbirleri için fedakarlık yaparlar. O nasıl bir sevme Gabriel, o kadar güzel bir aşktı ki kitabı elimden bırakamadım. Kesinlikle okunmalı bu seri. Tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »