Evimdeki Yabancı (Sons of Scandal #1)

8 puan

Annesinin bitmek bilmez kumar alışkanlığı yüzünden hem evlerini hem de babasından kalan viyolasını kaybettiğinden habersiz bir şekilde ağabeyinin evine gelen Grace, karanlıkta bir yabancıyla baş başa kalır. Üstelik annesi bunun yanında kızının evliliği hakkında da bir kumar oynamıştır. Elindeki her şeyi kazanan Daniel’in son istediği şey evlenmektir, Grace’de viyolayı geri istemekte bu yüzden bir oyunun ortasında bulurlar kendilerini. Daniel onu iki hafta içerisinde baştan çıkarırsa Grace metresi olacaktır, kaybederse ise viyolayı ona geri verecektir.
Daniel’in bu uğurda yaptıkları mı dersin, Grace’in önce inat edip sonra yavaş yavaş büyüsüne kapılmasını mı, bir de kızımızın kaldığı evi gizliden gizliye izleyen bir yabancıyı da eklersek bana göre oldukça güzel vakit geçirmelik bir tarihi aşk romanı olmuş.
Grace’in annesi her ne kadar nefret edilesi bir karakter olsa da yazar ondan sadece isim olarak bahsetmeyi tercih etmiş kendisi kayıplarda roman boyunca. Ve bir de soylular cemiyeti bu kitapta sürü diye tabir edilmiş en sevdiğim kısımlardan biri buydu.
Kitap boyunca yan karakterlerin çoğunu sevdim. Kitap Sons of Scandal serinin ilki, ikincisi oldukça merak ettiğim Madingley Dükü’nün hikayesi. Ayrıca yazarın başka bir serisinin karakterleri de bu romanda görünüyor. Çevrilirse okumaktan çok zevk alacağıma eminim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »