Erken Rüya Zamanlar

Profil Resmi
10 puan

ERKEN RÜYA ZAMANLAR
Fatma Erdek, büyülü bir kaleme sahip. Çünkü yalnızca büyülü kaleme sahip yazarlar okurları bu denli etkileyebilir. Her kitabında olduğu gibi bu son romanında da yine kalemiyle okurlara duygu dolu sahneleri adeta yaşatıyor. Kitapta eşsiz bir aşkın kahramanlarını onların diliyle aktarmış yazarımız ve çokta iyi yapmış. Kimin hangi hisleri yaşadığını onların dilinden okuyarak hissetmek çok daha etkileyici olmuş. Elbette yazarımızın bu hisleri muazzam bir şiirsellikle dile getirmiş. Nehir ve Eser aşkını konu alan ‘Erken Rüya Zamanlar’ okurların zihninde uzun zaman yer edinecek bir anlatıma sahip.
Eser… Yıllar önce sevdiği kız tarafından terk edilen ve o günden beri yüreği amansız yararla kanayan erken rüya zamanların sevdalı erkeği.
Nehir… Çok sevdiğini bile bile, yanlışlarla doldurulan zihnine boyun eğen ve kalbini görmezden gelerek sevdiği adamı terk eden erken rüya zamanların pişman kızı.
Erken rüya zamanlar… Aşkı ilk kez hissettikleri ve acısıyla tatlısıyla yaşadıkları yıllar.
Ve bu ayrılıktan yıllar sonra gelen bir teklifle yeniden karşılaşan iki hayat. Nehir’in babasının etkisiyle, Nehir ve Eser’in yıllar sonraki karşılaşmalarından aşkın galip gelmesini umarken bir yanda da iki tarafa da kızacak, üzülecek ama en çokta o masum aşkları için seveceksiniz.
Ancak Nehir ve Eser için yüreklerine kazınan acı dolu bir geçmiş varken hayata yeniden başlamak mümkün müydü?
Aşk, üzerinden yıllar geçtikçe unutulur yada yıllar onu daha mı çok büyütürdü?
Eser’in kırgın yüreği, Nehir’in pişmanlığına boyun eğer miydi?
Ve bu hikayenin sonunda aşk galip gelir miydi?
Erken Rüya Zamanlar adeta bir yetişkin masalı. Her satırında, cümlesinde aşkın hissettirdiklerini yaşıyor, bir sonraki satırla bu gerçekliğe yeniden tanık oluyoruz. Okurun zihnini sarıp sarmalayan, ince ince yüreğine dokunan kelimeleriyle hayatın içinde sevgiye, kalpteyse aşka yeni bir bakış sunan Erken Rüya Zamanlar uyanmak istemeyeceğiniz bir uykuymuşçasına okunan bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »