Emanet

10 puan

Emanet'i elime ilk aldığımda inanılmaz heyecanlıydım çünkü uzun bir aradan sonra Fatma Erdek kitabı okumak çok ama çok özel bir duyguydu benim için.İnanıyorum ki Fatma Erdek okuyup da onun kaleminden etkilenmeyen okuyucu yoktur. Hani önceden bir sunucu derdi 'Kadife sesli sanatçımız' diye,işte Fatma Erdek'in kalemi de yazdıkları da kadife gibi...Kendine has duygu yüklü anlatımıyla yazılan kitapları da biliyorum ki kütüphanelerin başköşelerinde tekrar tekrar okunmak için saklanıyordur. İşte Emanet de benim için okuduktan sonra kütüphanemdeki özel kitaplar arasında yerini aldı. . .

Emanet ' i ben çok sevdim.Yavaş yavaş, sindire sindire içime çekerek okudum. Berhan Ağa,Cihan,Mevsim,Yıldız ve Cemile... Onların hikayelerinde adeta kayboldum.Geçmişle gelecek şiddetli bir şekilde çarpışırken,ben gözlerimden akan yaşları durduramadım. Onların hikayesini okudukça boğazım düğüm düğüm, gözlerim yaşlı kaldı.Ah Berhan Ağam! Ah Cihan! Ah Mevsim! Hangisine daha çok üzüldüm bilmiyorum.Şu an bile bu yazıyı yazarken, gözlerimden yaşlar akmak için direniyor. #emanet benim için adeta parça tesirli el bombası gibiydi.Bomba patladı ve ben hala etkisindeyim. Ah Cemile!!! Senin gibi sevmek de yürek ister bunu da söylemeden geçemiyeceğim. #emanet beni çok etkiledi.Berhan ve Cihan'ın hikayesine yakından tanıklık ettim,onlarla yaşadım. Onlar yüzünden yüreğim ağladı resmen.Kitabı bitirdikten sonra canım başka kitap okumak istemedi, hemen ardından tekrar okudum. Kitabın o kadar güzel satırları vardı ki hemen hemen bütün kitabın satırlarının altını çizdim. . .

Emanet müthiş duygu yüklü özel bir hikayeydi. On puanı, beş yıldızı sonuna kadar hak eden bir kitaptı.Yine kalemini konuşturmuş Fatma Erdek. Sizler de alın okuyun, şiddetle tavsiyemdir. Fatma Erdek'in kalemiyle tanışın.Hatta ölmeden önce okunacak kitaplarınızdan olsun çünkü

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »