Duvarların Dili Olsa (Cocktail #1)

8 puan

Duvardelen ve Pembe Gecelikli Kız bence harika bir çift olmuşlar.
Tasarım firmasında çalışan Caroline San Francisco'da yeni bir eve taşınır. Yeni dairesinde,yeni yatak odasında seslere uyanır. Yatağının başlığı hareket eder. Yatağının üstündeki resim bile düşer.Ertesi gece yine sesler gelir.Bu kez miyavlama sesleri ile birlikte. Bu miyav sesleri kendi kedisini bile delirtir iki taraftaki miyavlamalar kesilmediğinden kedisi sabaha kadar bağırmaya devam edip onu uyutmaz. İlk gece şaplak,ikinci gece miyavlamadan sonra sürekli kıkırdayan bir kadın sesleri gelir. Komşusu Simon'u merak edip kapı deliğinden bakmış ama görememiştir. Nasıl biri olduğunu görmek için sabırsızlanır. Bu üç geceden sonraki birkaç gece sesler kesilir deliksiz uyuyabilir. Bunun için minnettardır ama Simon'un nereye kaybolduğunu merak eder. Her gün daha çok merak eder.Ne zaman ses duysa kapıya koşup delikten bakar. Bir süre böyle geçtikten sonra yine sesler gelmeye başlar ve bu seslere dayanamayacak hala gelir ve duvardelen dediği komşusunun kapısına pembe geceliği ve sinirli haliyle dayanır. Simon onu bu halde görünce Pembe Gecelikli Kız adını takar daha ilk andan etkileşim başlar tabi.

Simon dünyayı dolaşıp serbest çalışan bir fotoğrafçıdır.Büyük televizyon kanallarının projelerinde çalışır.
İkili beklenmedik bir anda arkadaş ortamında karşılaşırlar bunun böyle devam edeceği belli olduğundan arkadaş olmaya karar verirler.

Arkadaşlıkla başlayan ilişki tabi ki ilerler ve ilerleyişini okurken pek çok yerde gülüyorsun eğlenceli bir kitap Caroline'nin durumu biraz abartılmış çok uzamıştı ama ikili ve arkadaşları eğlenceliydi. Ayrıca ikilinin kankaları Ryan,Neil,Sophia ve Mimi arasında da aşk başlar ve birde eğlenceli bir kedide var.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »